MIRROR POWDER NAGELPIGMENTEN


Eerder schreef ik al over Femme Gellak en hier schreef ik ook een stappenplan voor. Ik ga je vandaag weer een tof nagelproduct laten zien, namelijk pigmenten voor op je nagels. De pigmenten zorgen voor ontzettend leuke chrome- en regenboogeffecten. Ook zal ik je vertellen hoe je deze pigmenten gebruikt. Benieuwd?

De pigmenten komen in kleine potjes met een inhoud van 1 gram. Dit lijkt misschien weinig, maar dat is het echt niet! Je gebruikt ontzettend weinig van het pigment en kunt er dus zeker wel een tijd mee vooruit. Vandaag heb ik gekozen voor Magic Holographic Chrome Powder (800) maar ik raadt je aan om ook zeker naar de andere pigmenten te kijken. Je kunt ervoor kiezen om de pigment aan te brengen op een zwarte gellak, dit is vooral mooi bij een donkerder pigment. Zelf heb ik ervoor gekozen om voor dit pigment géén zwarte gellak te gebruiken.

Ik had bij de review over Femme Gellak gezegd dat ik nog een update zou geven en ook hier kan ik nu meer over vertellen. De gellak blijft inderdaad 2 weken perfect zitten! Na 3 weken zat het er zelfs nog mooi op.


Inmiddels is dit de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van de pigmenten van Nageldeco.nl. De pigmenten zijn mooi en fijn in gebruik. De effecten zijn ontzettend gaaf en blijven ook mooi wanneer het pigment al langere tijd op de nagels zit. Het pigment dat ik heb gebruikt (800) heeft een grijs/zilveren kleur met een ontzettend leuk regenboogeffect wanneer er ook maar een klein beetje licht op schijnt. Ik blijf er maar naar kijken, zo leuk! Helaas is het wel erg moeilijk om goed vast te leggen op de foto.

Wil je weten hoe je de pigmenten gebruikt? Ook dit keer heb ik weer een stappenplan voor je geschreven. Mocht je nog vragen hebben dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen.

Ben jij al bekend met nagelpigmenten?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Ik vind het zo mooi staan, ik heb je stappenplan bekeken en ga het gewoon ook eens proberen. Want ik ben gewoon jaloers als ik jouw mooie nagels zie en vooral omdat et lang blijft zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *