FEMME GELLAK: ROMANCE, SUNSET & GLITTER DREAM


De gellak die ik voorheen gebruikte is op en dat merk is nergens meer verkrijgbaar. Op zoek naar een nieuwe gellak met een mooie collectie aan kleuren kwam ik terecht bij Femme Nagellak van Nageldeco.nl. Ik deel graag mijn eerste ervaring met deze voordelige gellak!

Over Femme gellak [ door Nageldeco.nl ] : Femme gellak is van een hoogwaardige salon kwaliteit en is een waardig en zeer voordelig alternatief voor merken als OPI en CND. De gellak van Femme draagt als een gewone nagellak maar blijft minimaal twee weken perfect glanzend zitten.

Is dat waar? Hoelang de Femme Gellak goed blijft zitten kan ik je nog niet vertellen, hier plaats ik later een update over op Instagram @lotlikelot. Wel kan ik je al een aantal andere dingen vertellen over de gellak.


De gellak komt in potjes van 15 ml [ dat is meer dan je denkt! ] voor maar €8,95! De potjes zijn van zware kwaliteit om jouw Femme gellak tegen uitdroging te beschermen. Femme heeft een flink assortiment met de meest prachtige kleuren, er zit zeker voor iedereen wat moois bij.

Dit is mijn ‘look’ gemaakt met Femme gellak. De lak is van fijne kwaliteit en brengt gemakkelijk aan. Ik heb voor mijn nagels Romance, Sunset en Glitter Dream gebruikt. De kleuren zijn zo ontzettend mooi. O ja, nog even over Glitter Dream. WAUW! Wat een ontzettend mooie glitter bom voor op je nagels. Het heeft iets ijzigs, echt prachtig. Ik heb Glitter Dream over een laagje Sunset aangebracht om mooi te blenden met de andere nagels.

Hoe ga je te werk met deze gellak? Dat lees je in dit stappenplan.

Ben ik tevreden over Femme gellak? JA! Het is een ontzettend fijn en, niet te vergeten, mega voordelig product! De kleuren zijn ook helemaal top!

Wat vind jij van mijn nagels?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *