STAPPENPLAN VOOR FEMME GELLAK


Ik schreef een review over Femme Gellak van Nageldeco.nl, maar wat heb je precies nodig en hoe ga je te werk? In deze blogpost vertel ik je alles wat je moet weten door middel van een stappenplan!

* Was je handen en duw met een cuticle pusher de nagelriemen naar achter.

* Indien nodig vijl je de nagels in de gewenste vorm. Daarna vijl je de gehele nagel met een wit block totdat de glans      van de nagel verdwenen is.

* Maak de nagel goed schoon met finishing wipe en wacht tot de nagel droog is.

* Breng nu een dun laagje basecoat aan en plaats de nagel 30 seconden in een LED lamp of 2 minuten in een UV             lamp. Het plaklaagje niet verwijderen!

* Schudt het flesje van de gewenste kleur gellak en breng een dun laagje aan op de nagel. Het is niet erg als de kleur       niet dekt, eventueel kun je deze stap herhalen. Twee dunne laagjes geeft een mooier resultaat dan één dikke laag.         Let op! Voorkom dat de gellak in aanraking met de huid komt.

* Plaats de nagel 30 seconden in een LED lamp of 2 minuten in een UV lamp. Het plaklaagje niet verwijderen!

* Breng nu een laagje topcoat aan voor een mooie houdbare glans en plaats de nagel 30 seconden in een LED lamp of     2 minuten in een UV lamp.

* Verwijder nu de plaklaag met finishing wipe en bewonder uw prachtige nagels.

* Voor het verwijderen van de gellak gebruikt u wraps met aceton. Laat de vloeistof 10 minuten inwerken en schraap    daarna de gel voorzichtig van de nagel.

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *