BATISTE SWEETIE

De naam van deze Batiste droogshampoo, ‘Sweetie’, doet je hoogstwaarschijnlijk denken aan veel zoetigheid en roze. Mij in ieder geval wel! Dit zie je ook terug op de flacon, deze bestaat namelijk uit veel roze en zoete afbeeldingen.

Meestal was ik mijn haar om de 3 tot 4 dagen. Voorheen was dit zeker om de dag! Soms stel ik het wassen van mijn haar zelfs wat langer uit, gewoon omdat ik er geen zin in heb of omdat het nog niet écht nodig is. Wel maak ik op deze dagen gebruik van droogshampoo. Mijn haar voelt en oogt dan schoner en droogshampoo geeft mij dan toch een fris gevoel.

Bekend met Batiste was ik nog niet. Uiteraard heb ik er veel over gehoord en gezien, maar zelf heb ik dit merk nog nooit gebruikt. Tot nu!

De werking van de verschillende varianten droogshampoo van Batiste blijk hetzelfde te zijn. Wél is de vormgeving van elke flacon anders en verschilt de geur per variant. Sweetie heeft een heerlijk zoete, niet overweldigende geur en lijkt een combinatie van vanille en frambozen. Zelf vind ik dit erg lekker!

Ook geeft de droogshampoo een goed resultaat. Mijn haar voelt weer schoon aan en heeft meer volume! De Batiste Sweetie is een fijne droogshampoo die er ook nog eens leuk uit ziet.

Gebruik jij weleens droogshampoo?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *