STICKERS MET EIGEN LOGO

Hoe gaaf is dit?! Ik heb ontzettend gave stickers met mijn eigen logo erop. Mocht je dus ooit een toffe winactie winnen dan kun je de post vanaf heden herkennen aan de ‘A lot like LOT.’-sticker. Meer weten over waar deze sticker vandaan komt en wat de mogelijkheden voor jou zijn? Lees mee.

Ik heb deze stickers mogen maken bij Stickerapp. Bij Stickerapp kun je online custom stickers bestellen naar eigen wens! Je kunt natuurlijk kiezen voor een eigen logo of ontwerp maar ook is er keuze uit een reeks leuke bestaande ontwerpen!

Zelf heb ik gekozen voor het logo van A lot like LOT en een aantal bestaande ontwerpen. Je kunt de stickers écht helemaal naar jouw wensen aanpassen en bestellen. Zo kies je zelf een formaat, aantallen en is er zelfs keuze tussen losse stickers of vellen.

Zoals je ziet heb ik zelf gekozen voor losse stickers. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed waarom, maar hier ging mijn voorkeur naar uit. De stickers die ik heb besteld zijn redelijk groot omdat het mij vooral leuk lijkt om deze op post en kadootjes te plakken en dan mag het allemaal best wel wat groter, haha.

Naast het logo bestelde ik dus donuts, meloentjes, cupcakes en nog een aantal stickers van een kerstmannetje [ voor mijn kerstverslaafde zusje ]. Zijn de ontwerpen niet ontzettend leuk?

Voor de sticker van mijn logo heb ik gekozen voor een contour-gesneden sticker van bijna 11 cm lang. De sticker is dus opvallend genoeg voor op pakketjes maar past daarnaast ook nog prima op een enveloppe!

Alle stickers van uitstekende kwaliteit, hier verbaasde ik mij echt over! De prints zijn ontzettend mooi en de stickers zijn stevig en van hoogwaardige kwaliteit.

Ik ben echt ontzettend blij met mijn stickers en vind het vooral heel bijzonder dat ik nu ook mooie ‘A lot like LOT.’-stickers heb. Eigenlijk kan ik niet wachten om de eerste post met mijn sticker erop te versturen, haha.

Wat vind jij van de ‘A lot like LOT’-stickers?

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een leuk idee zeg en je kunt leuke stickers maken voor in een scrapalbum natuurlijk. Ik heb ff snel gekeken maar ze zijn iet goedkoop. Kan dit niet gemaakt worden met de cameo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *