SUGAR NAILART

Ik heb weer een toffe review voor je klaar staan, namelijk een review over Sugar Powder! Ook plaatste ik voor het eerst een nagelsieraad. Kijk je mee?

Sugar Powder dus,  een ontzettend tof product voor nail art. Waarom dat zo is leg ik je uiteraard graag uit. Zoals je in andere artikelen hebt kunnen lezen maak ik graag gebruik van gellak en aanvullende producten. Het leuke aan Sugar Powder is dat het te gebruiken is met gellak én gewone nagellak.

Bij een gellak dien je de Sugar Powder aan te brengen in de plaklaag. Dit nail art product is erg gemakkelijk in gebruik! Mocht je het aan willen brengen met gebruik van gewone nagellak dan kun je het product aanbrengen in een natte nagellak.

De naam, ‘Sugar Powder’ , heeft het product te danken aan het leuke effect. Het poeder bevat glitter, voelt als suiker en ziet er ook als suiker uit! Dit geeft een ontzettend leuk en uniek effect aan je nagels!

Nageldeco.nl heeft diverse kleuren Sugar Powder in het assortiment. Daarnaast zijn ook ontzettend veel andere nagelproducten verkrijgbaar in het brede assortiment.

Zoals je hierboven kon lezen heb ik ook voor het eerst een nagelsieraad geplaatst. Dat klinkt misschien heel spannend, maar dat is het echt niet. Wel heel leuk!

Theoretisch gezien is het plaatsen van een nagelsieraad niet moeilijk. Wanneer je een mooi sieraad hebt uitgekozen kun je deze namelijk vastplakken met nagellijm. Echter is een nagelsieraad best klein en, voor mij, een beetje moeilijk op de juiste plaats te krijgen. Wanneer het dan toch gelukt is geeft het wel een fijn gevoel en natuurlijk een mooi resultaat!

Ook in nagelsieraden heeft Nageldeco een mooi assortiment om een keuze uit te maken.

Heb jij ooit een nagelsieraad gehad?

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *