MIJN DM WISHLIST

             

Aankomende zaterdag ga ik samen met mijn vader een dagje naar Duitsland. Tijdens deze dag zal ik ook voor de eerste keer een bezoek brengen aan DM, een Duitse drogisterij. Ik heb hier zo ontzettend veel over gehoord en ik kan dan ook niet wachten om hier zelf te gaan winkelen! Ondanks dat ik waarschijnlijk véél meer zal kopen dan gepland heb ik wel een aantal producten op mijn wishlist staan. Ben jij benieuwd wat ik zaterdag hoop te vinden?

Ik ben vooral erg benieuwd naar de producten van Balea. Dit is een eigen merk van DM en de producten zijn dan ook erg voordelig. Ik bedoel dan ook écht ontzettend voordelig, want voor een fles douchegel van dit merk betaal je vaak maar €0,55. Ook heb ik de indruk dat dit merk vrij modern is. De verpakkingen en geuren zijn ontzettend leuk en dit maakt mij nog nieuwsgieriger! Ik hoop zeker meerdere producten van Balea uit te kunnen proberen.

Ook hoop ik een aantal producten te vinden met een geur die meer geschikt is voor de winter. Heerlijk! Ik zag op de site bijvoorbeeld een aantal producten van Kneipp staan die mij aanspreken. En een bijkomend voordeel is dat de producten van Kneipp bij DM een stuk goedkoper zijn dan in Nederland. Voor een fles badschuim betaal je in Duitsland namelijk nog géén €4 terwijl die in Nederland toch zeker €9 kost.

Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de nagellak van P2. Ik heb hier veel positieve dingen over gehoord en de nagellak van dit merk is niet duur. Vooral de kleur ‘150 Cute Girl’ lijkt mij erg mooi. En verder? Ik weet nog niet wat ik [ nog meer ] mee naar huis zal nemen. Jullie zullen het de komende tijd zeker voorbij zien komen.

Wat zijn jouw DM aanraders?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *