GLASSMARKERS VAN ACTION


Ik kwam weer iets leuks tegen bij Action, namelijk Glass Markers! Uiteraard heb ik ook deze markers voor je getest en ga ik je vertellen wat je met deze markers kunt.  Ook zal ik mijn mening over dit product met je delen!

[ Het moet ‘beautiful’ zijn. Dat krijg je als je grieperig aan de slag gaat, hoofd er niet helemaal bij, haha. ]

De markers zijn geschikt voor metaal, spiegel, glas en soortgelijke oppervlakken. De inkt is afwasbaar en dus niet vaatwasbestendig! Elk pakje bevat 4 verschillende kleuren en er zijn verschillende varianten. Ik heb gekozen voor wit, zwart, goud en metallic roze. Hiervoor betaalde ik €0,99.

Ondanks dat ik voor die prijs niet veel verwacht viel het helaas nogal tegen. Solid White en Solid Black zijn helaas niet helemaal solid, maar transparant en streperig. Hetzelfde geldt voor Metallic Gold. Ondanks dat komt er tóch een redelijk pigment vanaf wat helaas niet het geval is bij Metallic Pink. Deze is nauwelijks zichtbaar.

Over de huls en de punt zelf ben ik wel te spreken. De stift bevat een fijne punt waar je goed mee kunt schrijven en tekenen. Wel heb ik gemerkt dat de punt [ bij de een sneller dan de ander ] verslechterd.


Ik raad je aan om een tekening zo’n 10 minuten te laten drogen. Na deze tijd veegt de inkt niet meer. Ben je je doodle zat? Dan is deze gemakkelijk te verwijderen met bijvoorbeeld een vochtig doekje.

Wat is jouw ervaring met glass markers?

Misschien vind je dit ook interessant

14 reacties

  1. Slecht heel slecht het blijft niet zitten .en je moet er en paar keer over heen wil je het zien heel jammer wilde leuke dingen met de kids er mee doen

  2. Goedemorgen, ik koop de glassmarkers van de Bruna, de inkt bevalt mij heel goed, prima verwijderaar, ook na dagen. De stift is in verschillende kleuren te koop. Ik heb ze gekocht net over de Euro p.s . Ik weet niet of ze ook gebruikt kunnen worden om af te bakken, gewoon ff proberen zou ik zeggen suc6

  3. Helaas zoals vaak met spullen van de Action, kom ik ook bedrogen uit , bij mij gebeurde precies hetzelfde, blas en doorschijnend streperig , ik had geen hoge verwachtingen, maar nu ben ik er klaar mee, liever een paar cent meet en kwaliteit, als weer een euro in dr prullebak, het is MAAR een euro , maar zo is het bij bijna alles, goedkoop is vaak duurkoop, want je kan wederom op zoek naar andere en dan ben je nog meer kwijt, vind het wel fijn om te lezen dat meer mensen het op deze manier uittesten en hun mening geven op hun site, hey kan mensen behoeden om dezelfde fout te maken en geld te besparen, super site!!!

  4. Ik gebruikte de glasmarkers wat we vorig jaar bij de kerstzegels kregen, maar deze zijn bijna leeg. Nu zoek ik iets anders. Ik zag deze bij de action liggen, maar naar je stukje gelezen te hebben, kan ik ze daar beter laten liggen en op zoek gaan naar andere. Miss nog tips??

  5. Glass Markers van de Action zijn goedkoop maar ik vind ze slecht. Heb wit/zwart/blauw en grijs gekocht maar gemerkt dat als je het wat langer laat zitten de inkt bjna niet meer van het raam afgaat. Moet echt boenen…
    Misschien wel te gebruiken voor porcelein en dan afbakken??

  6. Ik heb 1 pakje meegebracht om te proberen, had beter dit artikel wat eerder gelezen.
    Gelukkig maar 1 pakje meegebracht en geen 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *