REVIEW | Action Love2Craft snij- en embossingmachine

Action Love2Craft snij- en embossingmachine

Een snij- en embossingmachine biedt een zeer leuke toevoeging aan papierhobby’s! Het wordt dan ook wel gezien als een échte musthave voor de creatievelingen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Action Love2Craft snij- en embossingmachine.

Action Love2Craft Snij- en embossingmachine

te gaan liggen bij mijn dichtsbijzijnde Action. Met succes, want ik heb hem in huis! De Action Love2Craft snij- en embossingmachine kost €44,95. Voor Action een behoorlijk groot bedrag, maar in vergelijking met soortgelijke machines van andere merken is dit een hele leuke prijs!

Action Love2Craft snij- en embossingmachine

Wat krijg je bij de Action Love2Craft snij- en embossingmachine?

Alles zit verpakt in een grote doos. Uiteraard zit hierin de stansmachine met de benodigde platen. Daarnaast ontvang je twee embossingfolders en een setje snijmallen. Welke exemplaren je precies ontvangt kan per doos verschillen!

Verder zit er ook een handleiding bij. Dit kan zeker in het begin erg van pas komen! Helaas blijkt er een grove fout in de handleiding te zitten, namelijk met betrekking tot het gebruik van embossingfolders. Hierbij hoe het wél moet:

  • Witte basis plaat A
  • Embossingfolder met hiertussen het papier dat je wilt embossen
  • Plaat B leg je hier bovenop
Action Love2Craft snij- en embossingmachine

Wat kun je met een snij- en embossingmachine?

Zoals ik hierboven al beschreef is de Action Love2Craft een musthave voor de creatieveling en biedt het een ontzettend leuke extra dimensie aan papierhobby’s. Maar waarom dan?

Papier embossen met embossingfolders

Embossen is eigenlijk relief geven aan je papier. Door de embossingfolder met daarin je papier, met behulp van de juiste platen, door de machine te halen ontstaat er een mooi relief.

Action Love2Craft snij- en embossingmachine

Met stansmallen papier snijden

Met stansmallen kun je figuren uit papier snijden. De snij- en embossingmachine snijdt deze figuren, met behulp van stansmallen, haarscherp uit het papier. Deze vormen kun je vervolgens in je bullet journal gebruik, of je kunt ze gebruiken voor het maken van kaarten.

Door embossingfolders en snijmallen te gebruiken en te combineren met je verdere creativiteit kun je heel veel mooie dingen maken!

Action Embossingfolders

Mijn ervaring met de Action Love2Craft snij- en embossingmachine

Ik ben erg blij met mijn aankoop en weet zeker dat ik hem nog veel ga gebruiken! Helaas klopt de handleiding niet helemaal, maar de machine zelf is erg fijn in gebruik! Ik raad deze machine aan!

Bij Action kun je ook meteen leuke stansmallen (i.c.m. stempels) en embossingfolders aanschaffen. Er is veel keuze!

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. De action verkoopt geen onderdelen van de machine zoals bv de B platen die na een tijdje vervangen moeten worden.
    Na een telefoontje met de leverancier kreeg ik het mailadres waar je alle platen kunt bestellen .dit is Paperpads.nl en ze heten Aurelia Universal B plate. Kosten € 5.99 per plaat….ook de 3mm B plaat van cuttle bug past
    Zo kan je nog lang plezier hebben van de love2craft machine.

    Veel knutsel plezier…Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *