WIN | Overzicht creatieve blogposts (o.a. Action) + WIN voor Bullet Journal

WIN Mijn Bullet Journal + creatieve blogposts (o.a. van Action)

Deze zomer kenden we temperaturen van 30 en 40 graden. Inmiddels is het weer wat minder warm en regent het vaker. Mijn knutselkriebels komen op! In dit artikel een overzicht van creatieve blogposts (o.a. over producten van Action) die de afgelopen tijd online kwamen + een WINACTIE!

Creatieve blogposts op AlotlikeLOT.nl

Met een flinke regelmaat worden er op A lot like LOT. blogposts gepubliceerd met betrekking tot creatieve hobby’s. Nu de knutselkriebels – bij mij in ieder geval – weer flink opkomen leek het mij leuk om je een overzicht te bieden van de creatieve blogposts die de afgelopen tijd online kwamen.

Zelf een sleutelhanger maken

Bij Action vind je hele leuke kralensets voor nog géén euro! In deze setjes zitten allerlei leuke kralen en bedels om een tof accessoire te maken, bijvoorbeeld een armbandje. Een sleutelhanger maken leek mij leuk, dus dat is wat ik ermee deed!

Metallic Waterverf

Een van de nieuwe creatieve hobbyproducten van Action is metallic waterverf. Wat mij betreft is deze metallic waterverf echt iets wat je uit moet proberen! Je kunt er zoveel leuks mee! Je kunt er old-school mee waterverven, handletteren, accenten aanbrengen op je gemaakte kaarten… Daarnaast is zelf stickers maken met waterverf ook ontzettend leuk!

Mijn Bullet Journal Stickers

MUS heeft een tweede deel uitgebracht van ‘Mijn Bullet Journal Stickers‘. Een dik boek vol met héél veel leuke en handige stickers voor jouw bullet journal!

Action Washi Tape

Action heeft nieuwe grote washi tape sets in het assortiment. Er zijn 4 verschillende Action washi tape sets, elke verpakking bevat 24 verschillende tapejes. Ik vind deze tapejes echt heel leuk!

Artist Fineliners van Action

De hype rondom handlettering is nog steeds niet gaan liggen. Bij Action vind je veel verschillende fineliners, pennen en markers. Deze Artist Fineliners horen daar momenteel bij. Ik schreef een review zodat jij weet of je deze Artist Fineliners wel of niet moet kopen!

Action Love2Craft Snij- en Embossingmachine

Mijn laatste creatieve aankoop: De Action Love2Craft Snij- en embossingmachine! Een echte musthave voor creatievelingen! Wat ik precies van deze Action Love2Craft snij- en embossingmachine vind en hoe deze in gebruik is kun je lezen in mijn review. Ook als je de machine al in bezit hebt is het artikel nuttig om te lezen, ik ontdekte namelijk een fout in de handleiding!

WIN items voor je bullet journal!

Graag wil ik weer een leuke prijs weggeven. Dit keer maak je kans op een setje met toffe sticky notes van MUS, voor je bullet journal!

Kans maken?

Extra kans maken doe je door ook een inhoudelijke reactie achter te laten op een andere blogpost.

Deze winactie is geopend voor Nederlandse en Belgische adressen. Meedoen kan t/m zaterdag 14 september 2019.

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Wat een leuke actie weer! Door je artikel over de embossingmachine van de action ben ik ook overstag gegaan en heb er een kunnen bemachtigen het werkt wel erg verslavend moet ik zeggen. De eerste kaarten zijn al een feit! Ik blijf je blog volgens met het knutselseizoen op komst!

  2. Owww jammer dat t sticky noteboek niet open op de foto staat…ziet er super uit! (En ik krijg door de naam nu ineens zin in stickytoffeetaart)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *