NEW IN | Action washi tape sets!

Action washi tape

Action heeft nieuwe washi tape sets in het assortiment. Niet 1, niet 2, maar wel 4 grote sets!

Action washi tape

Action kent tegenwoordig een behoorlijk assortiment met hobbyartikelen. Washi tape is hier standaard te vinden. Veel leuke tapejes in verschillende soorten en kleuren, voor een prikkie!

Action washi tape

Washi tape sets

Er is weer nieuwe washi tape te vinden in de schappen van Action. Na lange tijd zijn er namelijk weer grotere sets washi tape. Ze zijn echt heel leuk!

Er zijn in totaal 4 verschillende washi tape sets. Elke set bevat 24 verschillende washi tapejes met elk 3 meter. Per set betaal je slechts €2,99!

Action washi tape

Het leuke aan de sets is dat de washi tapejes echt bij elkaar passen, maar dat ze allemaal verschillend en divers zijn. Er zijn washi tapejes met metallic accenten, holografische finish en met glitters!

Action washi tape

Washi tape gebruiken

Ik heb zelf inmiddels heel wat washi tape. Het lijkt echter meer op een verzameling dan een hobbyartikel. Ik gebruik ze eigenlijk alleen om post in te pakken en te versieren. Zonde, want je kunt er zoveel leuks mee! Wat zou jij met deze washi tape sets doen?

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Het is een papieren plakband met leuke prints, je kunt er dus vanalles mee! Zoals ik al zei versier ik er mijn post mee. Je kunt het ook gebruiken bij het maken van kaarten, in bullet journaling, om potloden te versieren en meer!

   1. Ik versier mijn brieven hier mee. Wij hebben een penvriendengroepje. Ook versieren van enveliomen doe ik regelmatig. Meer post versturen dus
    Wat ik ook hiermee doe is soms dingen ophangen die makkelijk er terug moeten afkomen.

 1. ik heb deze al drie weken in huis. de blauwe paarse vind ik niet men ding maar de rest heb ik wel in huis. 🙂 heb zelf van elks drie dubbel meegenomen zodat ik men jaar zeker door kom.

  1. OMG. Yes if I would have noticed them by then I probably would have done the same. By any chance do you still have some? I just arrive in Belgium 9 months ago and I’m becoming addicted to this products.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *