5 x leestips over creativiteit | DIY’s en reviews van creatieve materialen

Momenteel bevind ik mij in de laatste tentamenweek van het studiejaar. Ik ben dus druk aan het studeren. Om deze reden deel ik vandaag een lijstje van 5 creatieve leestips, in plaats van een volledig nieuw artikel! O.a. een afscheidscadeautje voor de juf, luxe papierblokken, een gouden flamingo voor in het interieur én meer!

Luxe papierblokken

Inmiddels moge het duidelijk zijn dat ik een groot fan ben van de luxe papierblokken van DecoTime Crafts. Dit merk, bekend uit de schappen van Action, bracht laatst een nieuwe serie van deze papierblokken uit. Je kunt er zoveel leuks mee!

Lees meer over: Luxe papierblokken van DecoTime Crafts

Action DIY sleutelhanger

Persoonlijk cadeautje: sleutelhanger met naam

Ik blijf het leuk vinden om sleutelhangers te maken! Deze sleutelhanger met letterbedels is stiekem wel een favoriet. Je kunt met deze letterbedels ook een budget-proof afscheidscadeautje maken voor juf of meester!

Lees meer over: Persoonlijk cadeautje maken

Review van Outline Markers

Bij de Action vind je tegenwoordig heel veel verschillende stiften, potloden, markers en meer. Zo liggen er ook ‘outline markers’ in het hobbyschap. Dit zijn bijzondere stiften, maar wat kun je ermee en zijn ze van redelijke kwaliteit?

Lees meer over: Action Outline Markers

Outline Markers DecoTime Crafts

DIY Gouden Flamingo

Deze DIY gouden flamingo vond je ook al terug in het lijstje met ‘leestips bij interieur- en kluskriebels’, maar deze mag ook zeker niet ontbreken in dit creatieve lijstje. Je maakt namelijk gemakkelijk zelf een luxe gouden decoratie voor in het interieur!

Lees meer over: Gouden flamingo beeld

Action stansmachine

Bij Action werden al langere tijd stansmallen verkocht, maar een machine bleef lange tijd uit. Inmiddels is de Action Love2Craft snij- en embossingmachine toegevoegd aan het assortiment. Ik schreef een review over deze machine!

Lees meer over: Review Action Love2Craft snij- en embossingmachine

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *