Persoonlijke cadeautjes maken | Letterbedels en velvet geschenkzakjes

Letterbedels Action

Vandaag heb ik weer een keer een leuke budgetproof DIY- en geschenktip voor je! Ik ben 1 maand niet bij de Action geweest (hierover later meer) maar nu ben ik wel weer geweest en heb ik iets leuks gevonden wat ik met je wil delen. Met deze letterbedels personaliseer je namelijk super makkelijk en goedkoop een cadeautje!

kralen Action

Action Letterbedels

Bij Action vond ik namelijk doosjes met letterbedeltjes van het merk Hobby Flora. Deze zijn ontzettend veelzijdig te gebruiken en ontzettend geschikt om een cadeautje te personaliseren. Je kunt er zoveel mee, het ligt er maar net aan wat je bedenkt!

Zo kun je de bedels, net zoals mij, gebruiken bij het maken van een sleutelhanger. Je kunt ze ook verwerken in een armbandje. Of in een naam aan een cadeaulint rijgen en deze om een cadeau strikken. Je kunt de letters ook gebruiken als een soort confetti. Of decoratie op je foto’s. Zoveel ideeën!

De letterbedels (of kralen, het is maar net hoe je het wilt noemen) zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Een doosje vol kost slechts €0,99! Je begrijpt dan ook wel dat ik een aantal doosjes heb ingeslagen omdat je er zo makkelijk een persoonlijke twist aan (DIY) cadeautjes mee kunt geven!

Letterbedels

DIY sleutelhanger

Zelf heb ik de bedels verwerkt in een sleutelhanger voor mijn moeder. Naast de bedels gebruikte ik lint en overgebleven kralen uit de kralensetjes van Action.

velvet geschenkzakjes Action

Velvet geschenkzakjes

Nog iets leuks, zeker in combinatie mét de kralen: velvet geschenkzakjes. Je zelfgemaakte kleine cadeautje kun je dan gelijk mooi inpakken in een van de fluwelen buidelzakjes. Maar ook een mooi sieraad is leuk om cadeau te geven én te krijgen in deze mooie zakjes. Ik ben fan!

De buidelzakjes kosten per verpakking van 2 stuks nog geen euro. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder: roze, grijs en goud. De geschenkzakjes hebben een luxe look-and-feel en zijn aan de voorzijde tevens bedrukt met metallic dots, voor een extra touch!

Ook deze heb in ingeslagen! Zo leuk én makkelijk. Komt altijd wel van pas!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *