Zomerse fotoattributen

Zomerse photoattributen photoprobs tropische paradijsvogel honeycomb Action
Als blogger gebruik ik regelmatig photo-probs, oftewel fotoattributen. Producten die je foto net iets meer sfeer en gezelligheid geven. Met de zomerse temperaturen van deze week is het natuurlijk tijd voor zomerse fotoattributen. Maar waar vind je die?

Zomerse fotoattributen

De temperaturen lopen weer hoger (best wel heel hoog al!) op en dus is het tijd om de winterse hulpjes in te wisselen tegen zomerse fotoattributen. Vandaag deel ik wat inspiratie over welke attributen leuk zijn en waar je deze kunt scoren.

Tropische honeycomb vogels

Deze tropische vogels met honeycombs hang je op de achtergrond op. De kleurrijke vogels zetten een zonnige sfeer neer! Ik kocht dit setje vogels bij Action voor nog geen euro en daarmee kan deze niet ontbreken in het rijtje van zomerse fotoattributen! Er zijn nog meer figuren, zo is er ook een variant met palmbomen en met ananas. Elk setje bevat 2 dezelfde figuren, één wat grotere en één kleinere.

Zomerse fotoattributen ledlampjes Action Ananas

Fruitige ananas ledlampjes

Lampjes zijn altijd leuk als toevoeging op een foto. Kleine ledlampjes in zomerse figuurtjes behoren tot dé perfecte zomerse fotoattributen. Met de kleine ananas ledlampjes creëer je gemakkelijk een gezellige en zwoele sfeer in een tropische setting. Ook deze lampjes zijn verkrijgbaar bij Action in diverse varianten, waaronder roze flamingo’s. NEED!

Zomerse fotoattributen schaaltje blad Zeeman

Jungle-ish schaaltje

Ook schaaltjes en kommetjes dienen goed als fotoattribuut. Dit schaaltje met jungle-feeling scoorde ik bij Zeeman, waar je momenteel meer tropische spullen vindt! Erg leuk voor het fotograferen van kleine items, bijvoorbeeld oorbellen of andere sieraden. Kosten? Voor €3,29 was hij van mij! En… ik heb ook een cactus zien liggen.

Toffe posterpakketjes

Posterpakketjes, een echte hit momenteel. Een pakket met posters binnen een bepaald thema om een toffe posterwall te creëren. Basis prints, leuke afbeeldingen en mooie foto’s. Zet eens zo’n leuke (zomerse!) poster in een lijst als achtergrond voor je foto’s of gebruik een poster met simpele print als ondergrond voor het product dat je fotografeert. Posterpakketten zijn bij verschillende winkels verkrijgbaar.

Zomerse fotoattributen Action homedeco gouden ananas

Gouden ananas

De gouden ananassen zijn inmiddels #instafamous en vooral bekend als leuke touch in het interieur. Maar wist je dat deze ook heel erg leuk zijn op je foto’s? Probeer het maar eens uit, want je scoort de ananas al voor €1,99. Ook weer bij Action natuurlijk!

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *