Craft Sensations planner zonder datum

Planner zonder datum Craft Sensations planner Action

Fan van planners? Dan zijn de undated Action planners van Craft Sensations echt iets voor jou. Het is een hele mooie planner die naast fijn in gebruik ook nog eens betaalbaar is! Er zijn nu twee nieuwe varianten van deze toffe Craft Sensations planner zonder datum uitgebracht. Kijk je mee?

Action planners

Eerder was de Craft Sensations undated planner van Action al verkrijgbaar, toen in een andere roze en zwarte variant. De planners waren snel uitverkocht en dat begrijp ik helemaal. Ik ben namelijk groot fan van deze planner zonder datum! Nu zijn er twee nieuwe varianten in de schappen van de Action planners.

Action planner

Craft Sensations planner zonder datum

De Action planner zonder datum kost €3,69 en is verkrijgbaar in twee nieuwe uitvoeringen: zwart en lichtroze. Op de zwarte planner staat “planner” op de voorkant. Bij de lichtroze variant is dit de tekst “Dear future, I am ready”.

Op de eerste pagina is ruimte om je naam te noteren, eventueel met contactgegevens voor het geval je de planner verliest. Vervolgens is er een stevigere pagina met een insteekvak. Hier kun je bijvoorbeeld een document of visitekaartje bewaren. Elke maand begint met een eigen tabblad. Deze helpen je om makkelijk en snel de juiste pagina’s in je Craft Sensations planner zonder datum te vinden. Achter het tabblad vind je een pagina met “This month”. Deze helpt je een handig maandoverzicht te maken met doelen, belangrijke date, verjaardagen en to do’s. 

Vervolgens zijn er de pagina’s om echt te plannen. Wanneer je de planner open neerlegt kun je een weekplanning maken. Zelf vind ik het erg fijn om de hele weekplanning in één oogopslag te kunnen zien. Elke dag is opgedeeld in drie grotere vakken en een kleiner vak. Je kunt dit gebruiken als “ochtend”, “middag” en “avond”. Links is er ruimte voor kleine notities. Na de weekoverzichten volgt er nog een bladzijde met paginagrote ruimte voor notities.

Ook vind je in de Craft Sensations undated planner een stickervel, stencil, foto pockets en een grote pocket om bijvoorbeeld stickervellen, visitekaartjes of andere kleine items te bewaren. Fijn is ook de elastiek, waarmee je de planner bij elkaar kunt houden.

Craft Sensations undated planner

Undated planner

Een planner zonder datum is om één belangrijke reden heel fijn: je kunt beginnen én (tussendoor) stoppen wanneer je wil. Ideaal als je niet vast wil houden aan een kalenderjaar of schooljaar, of je planner alleen in bepaalde periodes wil gebruiken.

De Craft Sensations undated planner heeft genoeg inhoud om hem een heel jaar in gebruik te nemen, maar doordat de weekpagina’s niet voorzien zijn van datums kun je deze pagina’s dus gebruiken wanneer je wil. De maand tabbladen kun je namelijk ook eenvoudig verplaatsen.

Handige disc planner

De planner is voorzien van een disc systeem. Zogeheten discs houden de inhoud van de planner bij elkaar. De planner kan hierdoor goed open blijven liggen. Ook kun je door dit systeem makkelijk pagina’s uit de planner halen en (eventueel op een andere plek) weer terugplaatsen. Super handig!

Action planner zonder datum Craft Sensations

WIN een Action planner

Ik heb twee extra Action planners gekocht om aan jullie weg te geven! Wil je kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit blogartikel en laat weten of je de zwarte of roze planner wil winnen!

Meedoen kan t/m vrijdag 4 februari 2022. Daarna zullen de winnaars een e-mail ontvangen. De winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

120 reacties

     1. Ik zou graag de zwarte willen. Lijkt mij super handig voor school en thuis. Doordat hij blamco is, is dat nog makkelijker te combineren denk ik.

   1. Super mooie planner hier in ede is die dus ook al niet meer verkrijgbaar. Ik zou graag de roze willen winnen het zou aan aanvulling zijn op mijn evv opleiding hierin kan ik alles mooi opschrijven plannen en organiseren

    1. Oooh wat een leuke planners! Ik ken ze nog niet maar zou heel erg handig zijn voor mij! Ben nogal een chaoot hihihi! De roze vind ik mooi, maar de zwarte ook hoor! ☺️

  1. Wat een mooie planners! Deze zou ik perfect kunnen gebruiken voor mijn opleiding waar ik per Februari mee ga beginnen!
   Ik doe graag mee aan de winactie! Vind ze beide leuk maar als ik zou moeten kiezen kies ik voor de lichtroze!

  2. Een super mooie en handige planner. Ik heb het vaak erg druk en ik hou van overzicht, een goede planner is bij mij dus echt een must

   Het liefst de zwarte planner

  3. Oh! Ik zou heel graag een planner winnen! Welke kleur maakt me zelfs niet uit Ik kan hem niet halen in de action want ik heb een weddenschap met mijn vriend: een maand lang geen action binnen stappen. Na een financieel zwaar jaar moeten we de eindjes een beetje aan elkaar knopen en minimale bezoekjes aan action zijn dus aangewezen…

   1. Wat een leuke acties zeg. Ik doe graag mee. Kan er met het oog op onze komende verhuizing naar onze casco woning heel goed 1 gebruiken. Enne.. na jaren als enige vrouw in ons 4-persoons huishouden geleefd te hebben kies ik uiteraard voor de rosé haha…

   1. Ik loot ook graag mee en de kleur???
    Is mij om het even …. ik zal al enorm verrassend zijn als ik win….
    Maar zo niet… dan alvast gefeliciteerd voor de winnaars

   2. Wat leuk! Nog nooit een planner gehad, maar nu met mijn nieuwe baan lijkt mij dit echt een uitkomst! Zoveel te onthouden en te plannen. Ik zou het graag willen uit testen! De roze zou leuk zijn!

    1. Wat een fijne, duidelijke tekst om te lezen de enthousiasme springt er echt van af, nadeel daardoor is wel dat ik hem het liefst nu al heb haha. De kleur maakt mij niet zo uit. Ik begin morgen aan mijn nieuwe uitdaging en dit zou goed van pas komen. Ik ga duimen, wie weet!

  1. Oh deze lijkt me heel fijn!! Ikke altijd druk, heb nog nooit een goede gevonden die echt bij mij past, dus waag graag een gokje!! Geen voorkeur voor kleur

  2. Wat een superlieve actie, graag de roze omdat in mijn drukke leven met 2 autisten en een adhder werk in de zorg en veel voor cliënten extra doe kwa boodschappen, stofzuigers regel….ik deze planner goed zou kunnen gebruiken

   1. Wat een leuke en handige planners. En wat lief dat je er een giveaway van maakt ook.
    Ik mag binnenkort beginnen met een nieuwe baan na 1,5 jaar thuis te hebben gezeten en te zorgen voor mijn 2e kindje. Wat zou het handig zijn om dan alles in te kunnen plannen in deze planner.
    Qua kleur……graag de roze.

    1. Wat een superleuke actie, vooral voor de mensen die de planners net mis gelopen zijn. Daar ben ik er helaas een van, dus ik ding graag mee voor zo’n leuke planner.

     Ik heb geen voorkeur voor een kleur, beide zijn mooi en leuk.

 1. Ohh zijn ze er weer? Wat leuk!! Ik heb zo’n zelfde planner vorig jaar gekocht en was er echt blij mee! Ik zou nu wel een nieuwe kunnen gebruiken, dus ik doe graag mee voor de roze!

 2. Wat een mooie planners! Datumloos vind ik altijd erg fijn; doe graag mee voor meer orde in de chaos! Voorkeur voor zwart, roze ook erg welkom!

 3. Jeejh! Ze zijn er gewoon weer! Vorige keer grandioos de boot gemist; bij vele Actions langs gegaan, maar tevergeefs… Overal uitverkocht! Ik doe heel erg graag mee voor zwart!

  1. Wat een fijne, duidelijke revieuw van deze planner! Zonder datum lijkt mij heel handig indd zodat je kan stoppen wanneer je wil en dus ook beginnen wanneer je wil 🙂 Als moeder van 3 kids kan ik deze goed gebruiken om alles in bij te houden van ons gezin. Ik zou graag de roze willen winnen.

 4. Wat een leuke give away! Heel fijn om te zien hoe de binnenkant eruit ziet. Ik vind deze veel mooier dan de undated van HP. Ik zou graag de licht roze winnen, dol op alles wat goud mint en roze is

  Nu naar duimen!

  1. Wat een gave planners en ondanks het digitale tijdperk blijft mijn hart sneller kloppen van prachtige planners en journals en pennen!
   Beide kleuren zijn prachtig en winnen is al gewoon leuk dus ik als ik win, laat ik mij graag verrassen!

 5. Wat een mooie planners! Ik houd zo van georganiseerd zijn maar ik heb eigenlijk nog niet eerder met een planner gewerkt. Wel met agenda’s. Ontzettend handig dat er geen weeknummer in staan. Ik waag graag een kans om de roze planner te winnen.

 6. Wauw precies nog mooier dan de vorige editie , ik heb de zwarte , de roze zou ik graag wel willen winnen ideaal om al de familie uitstapjes, hobby’s …. in te plannen.

  Hij is zo handig

 7. Ik maak heel graag kans op deze mooie en handige planner, met beide kleuren ben ik blij. Vanaf 8 februari begin ik met werken, naar 8 jaar thuis vanwege lichamelijke klachten. Dus zo’n planner zou zeker handig zijn!

  1. Helemaal verkocht na deze leuke blog over de planners! Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan Ik vind zowel de zwarte als de roze geweldig leuk

 8. Dit is net wat voor mij, alle losse briefjes weg en een duidelijke planner terug!
  Ik ken dit niet, dus probeer het graag uit! Vind ze beide mooi!

 9. Wat een duidelijk geschreven blog én leuke planner!
  Vermits ik bijna uitgerekend ben en hier thuis “de agenda” ben, zou ik graag de roze winnen om de planningen rondom kraambezoek bij te houden.
  Zo weet mijn vriend ook wie hij wanneer kan verwachten en moet ik niet alles 10x herhalen… 😉

 10. Wat een toffe win Actie !
  Ik zou graag de zwarte in gebruik nemen ik vergeet regelmatig wat dus word echt tijd om het te gaan opschrijven

 11. Wat een mooie planners. Heb ze nog nooit gezien bij Action. Mijn dochter werkt graag met een planner, deze zou heel fijn zijn voor haar. Mocht ik winnen dan heel graag de roze

 12. Doe graag mee voor de zwarte! (Roze mag eigenlijk ook, kan niet kiezen) lijkt me een superfijne planner om m’n huishouden in het gareel te krijgen..

 13. Oh wat leuk!! Ik roep altijd (voor de flauwekul) dat ik een zwarte ziel heb dus vanzelfsprekend hoop ik dat ik de zwarte mag winnen. Dan kan ik hopelijk wat orde scheppen in de chaos (in mijn hoofd). 🙂

 14. Superleuk! Ik zit net met mijn zoon achter de computer te zoeken naar leuke planners, komen wij gewoon deze gave actie tegen! Laten we hopen dat we hem winnen. Wij gaan voor zwart/antraciet, de duimen draaien.

  Groetjes, Thomas en Marianne

  1. Oh ja, die wilde ik vorig jaar kopen maar ze waren ook hier al uitverkocht jammer genoeg. Maar wie weet kan ik hem nu winnen . De roze vind ik prachtig maar de zwarte is net zo welkom .

 15. Ik doe graag mee, ben fan van een papieren agenda, heb er nu helaas nog geen een omdat ik geen mooie kon vinden en hier helaas alweer uitverkocht. Ik vind allebei de kleuren mooi!

 16. Ooooo die is gaaf. En aangezien ik van het plannen ben maak ik graag een kansje. Ik zou met beide kleuren heel blij zijn maar ik geloof dat ik de roze toch het mooiste vind.

 17. Oehh, zou dat even een leuk (en handig!) verjaardagscadeau zijn! Ik ben namelijk 4 febr jarig 😉 en een beetje structuur in de chaos aanbrengen, zou geen overbodige luxe zijn.. Ik zou graag de roze willen

 18. Leuk! Een give-away! Natuurlijk wil iedereen deze wel winnen.
  Zou voor mij ideaal zijn om alles goed te plannen en geen belangrijke dingen te vergeten.
  Mijn hoofd is soms ietwat chaotisch, hahaha

 19. Wat een leukerds!!! En wat een leuke win actie!!! Ik doe graag mee voor de roze… Nu ik na mijn ziek zijn zoveel afspraken heb en van alles vergeet wat ik niet opschrijf zou dit echt super zijn!! Dus ik ga duimen

 20. Zou super zijn om dit te winnen! Ik gebruikte altijd mijn GSM als planner, maar de laatste tijd slaat dit wat tilt. Een mooie en overzichtelijke planner als dit, zou heel goed van pas komen! Roze graag

 21. Wat een prachtige planner. Ik zou de roze dan ook heel graag willen krijgen. Ideaal om te gebruiken in mijn toekomstige mogelijke nieuwe functie. Ideaal om de dingen op een juiste manier te kunnen noteren.

 22. O yes dit is het helemaal. De roze planner om me op de roze wolk te houden dat ik over ruim een jaar een gediplomeerde Florence Nightingale ben, oftewel verpleegkundige. Er is nog zoveel te doen in zo weinig tijd. HELP….ik heb een planner nodig. XXX

 23. Ik doe graag mee voor de roze planner!
  Lijkt me super handig.
  Sinds ik niet meer werk gebruik ik niet dagelijks een agenda/planner meer,dus dan is het fijn als ikzelf de datums in kan vullen. Leuk deze winactie!

 24. Oeh ik kan niet kiezen!!! Ik zou er graag een willen winnen zodat ik binnenkort bij mijn nieuwe baan kan shinen met een mooie planner! Misschien dat ik dan toch maar voor een zwarte ga…. (Of toch roze…)

  Fingers crossed!!

 25. Super leuke en duidelijke uitleg! Kleur maakt me niet uit. Leuke actie
  Ben bezig met een hele leuke opleiding doktersassistente…. zit midden in de examens voor het komende jaar! Kan zeker een goede planner gebruiken

 26. Jaaaaaa GRAAG!!! Maakt mij niet uit welke, vind ze beide gaaf! Waag graag een gokje. Ben een waardeloze planner. Misschien helpt dit. Kan ik gelijk proberen een beetje creatief te zijn ;-).

 27. Dit is helemaal iets voor mijn vrouw! Een agenda met data erin… daar wordt zij hopeloos gefrustreerd van… Deze datumloze planner past helemaal bij haar; liefst de zwarte.

 28. Ik doe mee met de winactie voor de roze! Momenteel zit ik overspannen thuis (sinds 3 weken). Mijn hoofd zit vol en als ik het niet opschrijf vergeet ik het. Afspraken huisarts,bedrijfsarts, psycholoog.. maar ook wanneer ik met vriendinnen wat afspreek. Ik hoop hiermee weer een beetje overzicht te krijgen en ook wanneer ik straks weer ga re-integreren en naar het volledig werken weer toe ga om er mee verder te kunnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *