WINACTIE | Mijn Black Journal – Red Velvet, een zwarte bullet journal! (gesloten)

Mijn Black Journal

Yes, ik heb weer een leuke winactie voor je! Fan van bullet journaling of wil je hier in 2021 mee aan de slag gaan? Je maakt nu kans op een Mijn Black Journal, in red velvet!

Bullet journaling

In de afgelopen jaren zijn er verscheidene artikelen en winacties gerelateerd aan bullet journaling gepubliceerd op A lot like LOT. Zo schreef ik het artikel: ‘Wat is een bullet journal?’

Mijn Black Journal MUS

Mijn Black Journal

Inmiddels zijn er ook bullet journals met zwart papier. Een keer wat anders, en hartstikke leuk! Hier komen andere materialen bijvoorbeeld weer mooier op uit. Het geeft een totaal ander effect.

MUS heeft ‘Mijn Black Journal’ uitgebracht in red velvet. Een kwalitatief notitieboek met een harde cover, met een inhoud van zwart papier met witte dots. Het rode velvet zorgt ervoor dat deze bullet journal een opvallende en luxe verschijning is. Het zwarte papier maakt het ontzettend leuk om aan de slag te gaan met witte, neon en metallic schrijfwaren. Denk hierbij aan gelpennen en brushpens! Dat spat van het zwarte papier af.

Mijn Black Journal Red Velvet

Win een Mijn Black Journal – Red Velvet

Het einde van het jaar nadert (gelukkig!), dus tijd voor een cadeautje! Ik geef één exemplaar van de Mijn Black Journal in red velvet weg. Zo kan één van jullie het jaar 2021 creatief en gestructureerd beginnen. Een bullet journal kan namelijk ook ontzettend handig zijn om goede voornemens te noteren en voortgangen bij te houden.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een reactie achter op dit blogartikel!

Meedoen kan t/m dinsdag 29 december 2020. Geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

81 reacties

 1. Ik vind t een geweldige actie en ik vind t werken in een bullet journal heerlijk ontspannend en erg leuk om mooie pagina’s te maken over dingen die ik mee maak. Ik ben aan gestoken door mijn lieve zus!

 2. Wat een leuke blog heb je heb het nog niet zo lang geleden ontdekt en wat vindt ik het leuk om allemaal te lezen en inspiratie uittehalen dat kan ik in deze rare tijd die voor niemand makkelijk is wel gebruiken.
  Ik zou graag mee doen met de winactie om meer structuur in deze tijd te krijgen en alles van me afte kunnen schrijven wat er gebuurt en in me omgaat. Groetjes iza

 3. Hallo all,

  Graag wil ik deze black journal winnen, dan kan ik samen met me nichtje van 6 die tijdelijk bij mij woont met haar vader hier in journal-en

  Fijne feestdagen allemaal en lieve groet Jolanda

  1. Dit lijkt me echt te gek, zo’n prachtig boek… mijn dochter is recent begonnen met een bulletjournal, ik zou graag haar voorbeeld volgen!

   1. Ik wil in 2021 echt gaan starten met Journaling. Tot nu toe aan het freubelen geweest met een boekje mijn lijntjes, maar dit is het echte werk en deze is prachtig! Ik doe graag mee!

 4. het lijkt me enorm leuk om dit bullet journal te winnen. ik heb een andere alleen die zit al vrij vol. een nieuwe frisse start in 2021 in een nieuw huis (ik ga verhuizen!!) lijkt me heerlijk, om dan ook nog is een nieuw bullet journal te krijgen om in te beginnen zou super leuk zijn.

 5. Ik ben zo chaotisch. Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is lijstjes maken, zodat ik geen dingen meer vergeet en meer overzicht en structuur krijg. Dit journal helpt me om op een leuke manier mijn goede voornemen ook eens vol te houden!

 6. Oh mijn god, deze is echt gaaf! Ik ben dit jaar begonnen met bullet journalen om m’n leven op orde te krijgen (zo ver mogelijk lol) en meer zicht te hebben op alles en het is echt een full on hobby geworden, een zwarte bullet journal lijkt me helemaal awesome! Natuurlijk doe ik graag mee 😉

 7. Heerlijk kleurtje! Hier word ik helemaal vrolijk van. Bovendien mag deze bullet journal zéker in het zicht op de salontafel blijven liggen, want hij is prachtig.

 8. Met deze mooie Mijn Black Journal – Red Velvet
  word ik echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel schrijfpret.
  Dankzij dit geweldige boek
  hoef ik niet meer naar piekerhulp op zoek.
  Iedere dag schrijf ik mijn hoofd leeg van alle zorgen
  en kan ik weer positief beginnen aan de volgende morgen.

 9. Wat een geweldig handig boek.
  Daar kan ik veel in kwijt in de loop van het jaar.
  Hopelijk kan ik ook snel noteren dat de coronavirus uit ons leven is verdwenen.
  Zou fantastisch zijn en hebben we weer de vrijheid die we zo nodig hebben.
  Heel graag doe ik mee

  Ik wens iedereen die dit leest een gelukkig, gezond en coronavrij 2021.

 10. Wauw! Wat een leuke actie!

  Ikzelf heb geen ervaring nog met bullet journal. Nu ik op mijzelf woon en het in deze tijd best wel wat eenzaam is alleen in huis merk ik dat ik behoefte heb om dingen te ondernemen en dan vooral iets speciaal vanuit mijzelf. Een manier om even uit mijn hoofd te komen én ik ben zeer benieuwd of het wat voor mij is. Sowieso ben ik iemand die graag creatief bezig is.

  Liefs

 11. Oeh gaaf een rode bujo mijn bujo is haast vol dus ik kan wel een nieuwe gebruiken ben nu ook aan het doodle geslagen ik WAAG een KANS. Kan ik weer verder met doodle…

  Hoop dat ik hem win…

 12. Deze journal lijkt mij heel erg fijn voor op mijn nachtkastje! Mooi om naar te kijken en mooi om mijn gedachtenspinsels die ’s avonds als ik in bed lig oppoppen in op te schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *