Simpele DIY | Gouden flamingo beeld voor in het interieur

Action gouden flamingo Action DIY
Foto: @casadidenise

Vandaag heb ik een héle simpele maar ontzettend leuke DIY voor je! Deze gouden flamingo past helemaal bij mijn interieurstijl. Vanzelfsprekend is Action involved! Kijk je mee?

Tuinflamingo van de Action

Bij Action zag ik vorige week een grote flamingo staan, bij de tuindecoraties. Onmiddelijk kreeg ik het idee om deze goud te maken met een spuitbus gouden verf. Dan past ‘ie helemaal binnen mijn interieur!

Donderdag zag ik op Instagram dat @casadidenise mij al voor was geweest en dus heb ik gevraagd of ik haar foto’s mocht gebruiken, zodat ik deze DIY snel met jullie kon delen!

Action gouden flamingo Action DIY
Foto: @casadidenise

De gouden flamingo DIY

Deze DIY is ontzettend simpel, je hebt er ook niet veel voor nodig. Tevens kun je alles bij Action vinden!

  • Tuinflamingo (€18,95)
  • Spuitbus gouden verf (ongeveer €2)
  • een kartonnen doos of iets anders om de ondergrond af te dekken
  • persoonlijk zou ik adviseren bij het gebruik van een spuitbus een mondkapje te gebruiken, maar deze zijn momenteel zeer moeilijk verkrijgbaar

Hoe ga je te werk?

Ga naar buiten en neem je flamingo en andere benodigdheden mee. Zorg dat je de ruimte hebt en de ondergrond afdekt, bijvoorbeeld met een kartonnen doos. Daarna kun je aan de slag met de spuitbus! Neem de aandacht voor detail en zorg dat de gehele flamingo goed goud (of een andere kleur?) is. Vervolgens laat je deze goed drogen. Klaar!

Action gouden flamingo Action DIY
Foto: @casadidenise

Gouden flamingo in mijn interieur

Als je mijn blog, Instagram en Facebook al langer volgt weet je dat deze gouden flamingo helemaal bij mijn interieur past. Mijn interieur bestaat uit veel (fluweel)roze met gouden accenten. Ik kan dan ook niet wachten om met mijn eigen flamingo aan de slag te gaan en deze een plek te geven in mijn interieur!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *