Review | Action Let’s Go Bananas, een nieuwe verzorgingslijn van Action

Action Let's Go Bananas

Online had ik deze collectie al voorbij zien komen en eenmaal in de winkel schreeuwde deze nieuwe beauty collectie van Action om aandacht. In dit artikel deel ik mijn mening over deze Action Let’s Go Bananas collectie!

Action Let's Go Bananas

Let’s Go Bananas

De ‘Let’s Go Bananas’-lijn van Action bestaat uit 6 verschillende producten. Ik nam er hier 5 van mee, namelijk: shampoo, handcrème, bruisballen, lippenbalsem en een haarmasker. Er is ook nog een body lotion.

De prijzen variëren van €0,99 tot nog géén €2! Hartstikke prima prijsjes dus.

Waarschijnlijk ben je nu benieuwd hoe deze ‘Let’s Go Bananas’-lijn ruikt. Ik kan je het volgende vertellen: It’s Bananas! Deze collectie ruikt naar de bekende bananensnoepjes!

Handcrème

De handcrème komt in een tube van 75 ml. Ik ben geen fan van deze handcrème. Hij ruikt prima, maar is ontzettend vettig. Dit zorgt er wel voor dat je handen zacht aanvoelen, maar het trekt ontzettend langzaam in én is echt heel vettig. Ik raad je dan ook aan bij gebruik van deze handcrème deze pas op te doen voor het slapengaan. Op deze manier kan het ’s nachts intrekken. Persoonlijk gebruik ik liever een minder vette handcrème die snel in de huid trekt.

Shampoo

In tegenstelling tot de handcrème ben ik van de shampoo uit deze lijn een echte fan! Ook de shampoo ruikt naar bananensnoepjes. Wanneer ik onder de douche sta en de shampoofles open komt deze geur mij tegemoet. Ik word er helemaal vrolijk ben en geloof – dat als je deze geur net zo kunt waarderen als dat ik dat doe – deze shampoo echt een ‘blijheidsmomentje’ kan zijn op een van je mindere dagen.

De shampoo vind ik tevens fijn in gebruik. Hij bevat Aloë Vera juice en zorgt voor schone, lekker ruikende en glanzende haren. Overigens is de geur eenmaal op het haar niet overheersend! Over het algemeen gebruik ik meestal shampoo van het Duitse merk Balea, maar van deze bananenshampoo heb ik alvast een extra fles gehaald!

Lippenbalsem

Helaas zijn de lippenbalsems ook geen favoriet. Ze zijn zo vettig en glad dat ze heel gemakkelijk aanbrengen, maar het voelt ook alsof het extreem gladde laagje echt op mijn lippen blijft liggen. Ik gebruik liever een iets dikkere lipbalm zoals bijvoorbeeld EOS.

Haarmasker

Het ‘Let’s Go Bananas’-haarmasker vind ik wél weer erg fijn en gebruik ik graag zo nu en dan in combinatie met de bananenshampoo.

Bruisballen

Voor een zakje met 5 mini bruisballen betaal je €0,99 cent. Voor in bad kan ik deze niet aanraden. De bruisballen geven eenmaal in bad namelijk weinig tot geen geur af, brengen geen mooie kleuren aan het water en bruisen slechts subtiel. Zelf heb ik 4 bruisballen in één bad gedaan en helaas is zelfs dit nog minimaal merkbaar. Voor een voetenbadje lijken de bruisballen mij wel prima!

Action Let's Go Bananas

Eindoordeel verzorgingslijn ‘Bananas’

Zoals je leest bestaat deze “Let’s Go Bananas’-lijn van Action uit hit-or-miss producten. De shampoo en het haarmasker kan ik je zeker aanbevelen! De rest zou ik laten liggen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *