Review | Action Outline Markers van DecoTime Crafts

Action Outline Markers

Op social media had ik ze al voorbij zien komen en dus was het wachten totdat ik ze zelf in de winkel kon bemachtigen: de outline markers van DecoTime Crafts. In dit artikel deel ik mijn mening over deze speciale Action outline markers van DecoTime Crafts!

DecoTime Crafts stiften

Action DecoTime Crafts

Dit zijn niet de eerste creatieve schrijfwaren van Action die ik onder de loep neem. Eerder testte ik al kalligrafie stiften, brushpens, brushmarkers en speciale Action Artist Fineliners voor het handletteren.

DecoTime Crafts is inmiddels een gevestigde naam in hobbyland en is één van de bekende merken die verkrijgbaar is bij Action. Ook van dit merk probeerde ik eerder al creative schrijfwaren, namelijk de Action Glassmarkers. Dat liep helaas niet echt uit op een denderend succes. Ik ben dan ook benieuwd naar de outline markers!

Markers DecoTime Crafts Action

Outline Markers van DecoTime Crafts

Laat ik beginnen met wat je van een outline marker kunt verwachten. De naam verklapt het al enigszins: outline. Met deze markers schrijf of teken je in metallic en krijgt je tekening vanzelf een gekleurde rand (outline) daarbuiten. Supertof!

Er zijn vier verschillende setjes outline markers van DecoTime Crafts verkrijgbaar bij Action. Elk setje bevat 3 markers en kost €1,49. Zelf nam ik twee setjes mee.

Action Outline Markers

Action Outline Markers in gebruik

Zelf nam ik dus twee setjes mee, namelijk die met de kleuren ‘Yellow’, ‘Pink’ en ‘Orange’ en ‘Blossom’, ‘Red’ en ‘Grey’.

Wanneer je de markers voor het eerst gaat gebruiken moet je deze eerst goed schudden en vervolgens de punt ingedrukt houden, zodat de inkt naar de punt van de marker kunt lopen. Daarna kun je aan de slag!

Wauw! Ja, ik vind deze markers ontzettend leuk. De pigmentatie is goed, de kleuren zijn mooi en de markers zijn fijn in gebruik. Het metallic geeft ook echt een mooie glans!

Als je goed kijkt zie je hele subtiele gekleurd puntjes en spetters op mijn papier. Ik heb deze markers gebruikt op wat gestructureerd papier en daar is de punt van de marker gevoelig voor. Houd daar dus wel rekening mee! Ook drukt de marker wel door, ook op 120 grams papier. De markers zijn dus niet geschikt om direct mee in je bullet journal te werken.

De outline markers geven een ontzettend leuk effect! Als je deze op de juiste ondergronden gebruikt ben ik ervan overtuigd dat je er hele leuke dingen mee kunt maken. De Action outline markers van DecoTime Crafts geven echt een uniek effect!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *