3 x unieke Splat tandpasta | smaak van ijsjes, foam-variant en kokos

Splat tandpasta

In deze tijden van quarantaine is het gevoel van schone tanden voor mij een ultiem geluksmomentje. In dit artikel review ik een speciale foam waarbij je geen tandenborstel en water nodig hebt, besteed ik aandacht aan een kindertandpasta die naar ijsjes zou smaken én vertel ik je wat mijn favoriete Splat tandpasta van het moment is!

Splat tandpasta

Al in 2017 maakte ik kennis met Splat tandpasta. Sindsdien gebruik ik geen ander merk meer! Je kunt dus wel stellen dat ik sinds de kennismaking een échte fan ben. In 2017 schreef ik ook al een artikel over drie tandpasta’s van dit merk.

Splat juicy kindertandpasta Icecream

Splat heeft vier tandpasta’s met unieke smaken uit de kindertijd uitgebracht. Één hiervan is ‘Icecream’. Dit om de kleintjes op te vrolijken tijdens het tandenpoetsen en om van tandenpoetsen een fijne gelegenheid te maken voor de kleine zoetekauwen!

Actieve ingrediënten: Hydroxyapatiet, Lactoferrine, Lactoperoxidase, Aloë Barbadensis bladextract,
Gehydrolyseerde Caseïne, Glycyrrhiza Glabra wortelextract, Dicalciumfosfaatdihydraat en
Glucoseoxidase.

Deze tandpasta die naar ijsjes smaakt kost €3,49 voor 35ml en is vrij van Fluoride en SLS/SLES.

Oral Care Foam Mint

Naast de tandpasta’s van Splat heb ik inmiddels ook kennis mogen maken met een nieuwe producten om tanden te poetsen. Ook geen tandenpoetsen met tabletjes, maar iets anders: foam. Dit is een nieuw en innovatief product voor een schoon gebit in 5 seconden, zonder tandenborstel en water! Deze foam is speciaal ontwikkeld voor mensen die een druk leven leiden of op reis zijn.

In januari ben ik op vakantie geweest naar Florida. Deze reis bood mij de de ideale gelegenheid om dit product te testen!

Het product zit in een pompflesje van 50ml. Deze mag dus mee in de handbagage! Door het pompsysteem veranderd de vloeistof in een foam die een anti bacteriële werking heeft, tandplak tegen gaat en voor een frisse adem zorgt.

Actieve ingedriënten: Zoethoutextract, Plasdone®, Lactoferrine, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, Aloë Vera gel, Granaatappel extract, Altay wegedoorn extract en Sodium Lauroyl sarcosinaat

Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn bedenkingen had over dit product, maar erg blij ben dat ik het een kans heb gegeven. Deze foam zit nu standaard in mijn tas voor de momenten buiten de deur dat ik mijn mond en gebit graag wil verzorgen. Ideaal, ook tijdens een lange (vlieg)reis dus! Deze foam kost €3,99 en kan ik je zeker aanraden voor op reis.

Biomed Superwhite tandpasta

Mijn favoriete tandpasta van het moment is de ‘Biomed Superwhite’-tandpasta.

Deze tandpasta bevat kokosolie, kaneel en tijmolie wat zorgt voor een antibacteriële werking en een unieke pittige smaak. Deze tandpasta is mijn favoriet omdat ik een pittige maar tevens licht zoete smaak ervaar die ook een fris en schoon gevoel geeft! Ook is deze tandpasta vrij van fluoride!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *