Review | Treaclemoon’s ‘My Coconut Island’ shower mousse en scrub

My Coconut Island Treaclemoon

I LOVE COCONUT! Treaclemoon is een merk met heerlijk geurende verzorgingsproducten in aantrekkelijk vormgegeven verpakkingen. De lijn ‘My Coconut Island’ is een collectie die naar kokos ruikt en je snapt het al: die moest ik proberen!

My Coconut Island van Treaclemoon

Treaclemoon heeft veel verschillende geurlijnen met elk een passende naam. Wat dacht je van bijvoorbeeld ‘The Raspberry Kiss’ of ‘That Vanilla Moment’?

Treaclemoon’s ‘My Coconut Island’ is een lijn met de geur van kokos. De liefhebber die ik ben van alles wat naar kokos ruikt – zo kan ik absoluut niet meer zonder Robijn Kokos Sensation wasmiddel – moet natuurlijk kennis maken met deze producten!

De producten zijn voorzien van een tekst:

I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the sand and a silly seagull laughed and danoed in the sweet wind.

Door dit stukje storystelling waan je je met de deze collectie van Treaclemoon echt op het strand, met je tenen in het zand.

My Coconut Island Treaclemoon

Treaclemoon creamy shower mousse

De geurlijn ‘My Coconut Island’ heeft ook een doucheproduct, namelijk de creamy shower mousse. Dit is eigenlijk gewoon te vergelijken met een douche foam. Het is zeker creamy en vanzelfsprekend heeft het een mousse structuur. Het voelt dan ook zacht aan op de huid.

De geur van ‘My Coconut Island’ is echt ontzettend lekker. Het is een typische naturelle kokosgeur die mij echt terug doet denken aan vakanties in Florida en Californië. I wish I could go back…

My Coconut Island Treaclemoon

My Coconut Island – Body Scrub

Ik ben een groot fan van de scrubs van Treaclemoon! Misschien is dit zelfs wel mijn favoriete product van het merk…

Een groot voordeel vind ik dat het een scrub in tube betreft. Dit vind ik veel praktischer – en daardoor fijner – werken dan een scrub in een potje. Wat mij betreft gaat het hier dan ook om een gróót pluspunt! Bovendien betreft het een milde korrelige scrub die fijn voelt op de huid én ook nog eens lekker ruikt.

Een scrub op basis van zout kan nog wel eens prikken en een scrub op basis van suiker heeft de neiging om plakkerig te worden. Bij deze scrub heb je daar dus geen last van!

Bath & Shower Gel

Terwijl ik bezig was met het schrijven van dit artikel kreeg ik de bath & shower gel cadeau van mijn moeder. Hoe toevallig én lief! Ik ga deze dan ook snel uitproberen. Vanzelfsprekend ruikt het intens lekker!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *