New in | ‘Block Branding Boot’ Tommy Hilfiger schoenen

Tommy Hilfiger schoenen

Schoenen, ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik kocht een nieuw paar van het merk Tommy Hilfiger en laat mijn schoenen van Tommy Hilfiger graag aan je zien.

Tommy Hilfiger in mijn kledingkast

Tommy Hilfiger vind ik een leuk merk! Van dit merk heb ik dan ook best wel wat in mijn kledingkast liggen. In de Verenigde Staten kocht ik veel leuke dingen, maar ik heb ook in Nederland items van het merk gekocht.

Tommy Schoenen

Enkellaarsjes met hak

Schoenen? Die had ik nog niet van Tommy Hilfiger. Wel liet ik er de laatste tijd opvallend vaak mijn oog op vallen. Tommy Hilfiger schoenen begonnen de laatste tijd opeens flink mijn aandacht te trekken. De reden daarvan? Geen idee, maar ik heb eraan toegegeven en heb nu schoenen van Tommy Hilfiger waar ik ontzettend blij mee ben!

En wel de ‘Block Branding Boot’, zwarte enkellaarsjes voor dames met een hoge hak. De enkellaarsjes hebben een ritssluiting en een hak van 8,5 cm hoog bij maat 37. Zelf draag ik maat 40. De laarsjes zijn van leer en hebben een riempje als detail, met ‘HILFIGER’ in metalen lettertjes.

Tommy Hilfiger schoenen

Zo draag ik de Tommy Hilfiger laarsjes

Mijn nieuwe enkellaarsjes van Tommy Hilfiger – met hak – lopen ontzettend lekker! Omdat het een stevige blokhak is kun je hier lekker op lopen en sta je ook gewoon stevig. Toch geeft zo’n hak een laarsje natuurlijk wel wat extra’s.

Omdat de laars best ‘basic’ is – met een leuk detail – kan je hem op verschillende manieren combineren. Zo staan ze ontzettend tof onder een wat meer geklede outfit met een chique blouse of mooie jurk. Maar ook bij een casual outfit – met een paar fijne jeans – zijn de laarzen ontzettend gaaf! De combinatiemogelijkheden die deze enkellaarsjes bieden zorgen ervoor dat ze alleen maar leuker worden!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *