Update | Hoe ziet mijn shoe stash er nu uit?

shoe stash

Na mijn reis naar Florida leek het mij wel weer tijd voor een update van mijn shoe stash…

Hoe was het hiervoor?

De laatste keer dat ik jullie een kijkje gaf in mijn schoenenstash was juni 2018. Sindsdien is er het een en ander veranderd. Omdat ik voordat ik vertrok al plannen had om nieuwe schoenen te kopen in Amerika heb ik voor mijn vertrek al een aantal exemplaren weggedaan.

Welke schoenen moesten ruimte maken voor nieuwe exemplaren? De dandy shoes heb ik weggedaan, maar hier kwamen in januari al twee luxere exemplaren van Scapa voor terug.

Ondanks mijn liefde voor Converse All Stars besloot ik er ook hier een aantal van weg te doen. Kleuren die ik niet veel heb gedragen. Schoenen met hak deed ik grotendeels weg. Mijn lederen paar enkellaarsjes met hak van het merk Gabor mochten uiteraard wel blijven. Ook heb ik een paar van Fabienne Chapot aangeschaft.

Shoe stash

Nieuwe toevoegingen aan mijn schoenenstash

In Florida heb ik vooral heel veel gewinkeld! Het kon dan ook niet anders dan dat ik een aantal schoenen mee terug naar huis zou nemen.

Ik kocht onder andere een paar New Balance in een zwart-wit kleurencombinatie. Deze vind ik heel tof en kon ik echt niet laten staan! Bij UGG kocht ik ook sneakers. Ik vind ze niet de allermooiste, maar ze zijn van heel soepel leder en zitten zó ontzettend lekker!

Uiteraard heb ik ook gewinkeld bij Converse. Zo kocht ik Converse x MC die ik in Nederland niet in mijn maat heb kunnen vinden. Nu heb ik ze eindelijk! Ook kocht ik een hoge witte variant met gouden details! Stiekem kocht ik nog meer schoenen…

shoe stash

Wat wil ik nog toevoegen aan mijn shoe stash?

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik schat dat ik inmiddels wel richting de 50 paar schoenen ga… Desondanks zijn er nog schoenen die ik graag zou toevoegen aan mijn persoonlijke schoenencollectie.

Zo zou ik heel graag nog een paar enkellaarsjes of boots van leer toe willen voegen, bijvoorbeeld van Nubikk. Die vind ik wel héél mooi! Ik heb één paar van leer, deze worden in de herfst en winter veelvoudig gedragen. Het zou dan leuk én goed zijn om wat afwisseling te hebben.

Het is geen geheim dat ik van schoenen houd. Er zullen dus zeker nog veranderingen en toevoegingen plaats gaan vinden in mijn persoonlijke shoe stash!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *