Review | Douchefoam van The Ritual of Jing, nieuwste Rituals collectie

The Ritual of Jing

Rituals heeft een nieuwe collectie uitgebracht, namelijk: ‘The Ritual Of Jing’. Rituals staat met name bekend om zijn douchefoams. Daarom review ik de Rituals douchefoam van deze nieuwe collectie en vertel ik je meer over de The Ritual of Jing!

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing, zo heet de nieuwste collectie van Rituals. Deze collectie bestaat uit verschillende home & body producten die dienen ter ontspanning en bijdragen aan een betere nachtrust, zo belooft het merk.

The Ritual of Jing is geïnspireerd door het eeuwenoude Chinese concept van ‘Jing’, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Vind met deze collectie jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek de kunst van kalmte en stilte. Creëer een persoonlijk rustoord, waar je diepe ontspanning vindt en je slaap verbetert met betekenisvolle routines.

De collectie bestaat dus uit een aantal relax-producten en een aantal sleep-producten. Onder de relax-producten valt ook een douchefoam

The Ritual of Jing

Rituals ‘Jing’ Douchefoam

Wanneer je dit artikel leest zul je ongetwijfeld bekend zijn met het fenomeen douchefoam. Een douchefoam is een ontzettend zacht doucheschuim. Rituals staat bekend om haar zijdezachte douchefoams in verschillende geurlijnen. Binnen de nieuwe collectie The Ritual of Jing werd ook een douchefoam uitgebracht!

Relax en ontspan lichaam en geest met de langdurige geur van heilige lotus en jujube van The Ritual of Jing Foaming Shower Gel. Het zachtste doucheschuim dat je huid ooit heeft ervaren, leert je de kunst van innerlijke rust en geeft je een nieuwe balans en een goed gevoel.

Omarm de rustgevende en voedende eigenschappen van heilige lotus en het verzachtende effect van jujube, twee oude ingrediënten die al duizenden jaren lang in China worden geteeld.

Ik geloof zeker dat deze douchefoam bijdraagt aan intense ontspanning. De geur van deze The Ritual of Jing douchefoam is heerlijk. Bij het ruiken van deze geur wordt ik vrijwel onmiddelijk rustig en ik raak ontspannen. Een fijne warme douche met een lekkere douchefoam is voor mij sowieso een moment van ontspanning!

The Ritual of Jing ‘foaming shower gel’ is verkrijgbaar bij Rituals en kost €8,50 voor 200 ml.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *