The.Cube | Multifunctionele kubus, toevoeging aan mijn balkon!

The.Cube Nikki.Amsterdam

Nog niet zo lang geleden zag ik de producten van Nikki.Amsterdam voorbijkomen en deze trokken meteen mijn aandacht! Inmiddels heb ik The.Cube in mijn bezit. Een multifunctionele kubus, mét speaker en multicolor licht, die je kunt bedienen via een app. Dit is ontzettend tof voor zomeravonden op mijn balkon!

Nikki.Amsterdam

Nikki.Amsterdam biedt een ‘familie’ aan mooi vormgegeven en innovatieve producten, allen van hoogwaardige kwaliteit! Veel van de producten zijn voorzien van een toffe speaker, daarnaast bevatten ze een LED-module.

De producten kun je onderling koppelen, waardoor licht en geluid in verschillende hoeken van de ruimte overeenkomen. Zo tof!

Multifunctionele kubus

The.Cube – Multifunctionele multicolor kubus

Het product ‘The.Cube’ lijkt mij een toffe aanvulling voor fijne zomeravonden op mijn kleine balkon. Dit product is namelijk mooi van maat (zeker niet te groot) én ontzettend multifunctioneel!

De producten van Nikki.Amsterdam staan bekend om de verlichting, maar naast dat deze Cube ook voorzien is van een speaker kun je er nog meer mee! The.Cube is namelijk is namelijk ook sterk genoeg om op te zitten, waardoor hij als extra zitplaats kan dienen. Ook als bijzettafel en voetenbankje is ‘ie ideaal! Wat een tof ding zeg, ik ben er ontzettend blij mee!

Nikki.Amsterdam

Kubus met licht en geluid

Je bedient The.Cube middels de Nikki.Amsterdam app. Wanneer je The.Cube hebt opgeladen kun je deze via Bluetooth koppelen aan de app. Vervolgens kun je via je telefoon je favoriete playlist afspelen en het licht bedienen. De gebruiksduur voor draadloos gebruik is tot 8 uur. Hij kan dus zeker even mee!

De kubus brengt zoveel sfeer en functies met zich mee! Hij is ontzettend handig als extra tafeltje / krukje en met zijn speaker maakt hij fijne zomerdagen nog fijner. ’s Avonds zorgt het licht voor een échte unieke sfeer. Ik kan mij voorstellen dat The.Cube ook ontzettend gaaf is als je een vet feestje geeft, of op evenementen en bruiloften! Zelfs in z’n uppie weet The.Cube sfeer toe te voegen!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *