Tuin | Een kleine tuin hoeft zeker niet saai te zijn!

Leen Bakker Tuin Kleine Tuin Gezellig Maken
Het is zomer! De temperaturen lopen de komende dagen weer lekker op. Tijd om de tuinen weer op te knappen en gezellig te maken! Wij hebben een klein maar, al zeggen we het zelf, heel gezellig tuintje. Een kleine tuin hoeft niet saai te zijn, deze maak je gezellig met tuindecoratie!

Leen Bakker Tuin Kleine Tuin Gezellig Maken

Een kleine tuin hoeft niet saai te zijn!

Wij hebben een vrij kleine tuin. In het begin heeft zeker mijn moeder hier wat moeite mee gehad, zij kon haar draai niet vinden in ons tuintje. In het vorige huis hadden wij namelijk echt een flinke tuin! Door de beperkte ruimte kun je moeilijk spelen met de indeling en zijn ook veel meubels al snel te lomp en te groot.

Inmiddels zijn we erachter dat een kleine tuin zeker niet saai hoeft te zijn. Nadat wij erachter kwamen hoe je een loungeset gezellig aankleedt is de tuin compleet en iets waar wij als gezin erg trots op zijn. Een klein knus tuintje met een bij elkaar geraapt tuininterieur, maar vooral een hele gezellige plek!

Leen Bakker Tuin Kleine Tuin Gezellig Maken

Geen ruimte om te spelen met meubels? Ga aan de slag met tuindecoratie.

Heb jij, net zoals wij, wat weinig ruimte om te schuiven met verschillende meubels? Dan kan het moeilijk zijn om de tuin goed in te richten en hier een mooie en gezellige plek van te maken. In dat geval is tuindecoratie je beste vriend. Hoe klein een ruimte ook is, er is namelijk altijd plek voor wat leuke decoratie. Hiermee zet je al snel en gemakkelijk een andere sfeer neer om de ruimte een gezellige vibe mee te geven.

Leen Bakker Tuin Kleine Tuin Gezellig Maken

Combineer verschillende tuindecoratie + DIY

Kijk even naar je tuin. Welke sfeer wil je neerzetten en welke stijl past bij jou? Binnen deze ideeën ga je op zoek naar passende accessoires. Binnen Leen Bakker Tuin kun je bijvoorbeeld veel leuks vinden voor verschillende stijlen!

Wij houden wel van de brocante / vintage look en daarnaast zijn kleuren roze en blauw favoriet in de tuin! Er staan vrij basic tuinmeubels en een tuinhuis. Ook de tegels zijn niet heel bijzonder. De tuin hebben we verder aangekleed met verschillende accessoires en dat is dan ook waar ‘ie vooral op draait. Verschillende bloempotten, spiegeltjes, een brocante hoek en DIY houten tekstbordjes. Ook een leuke lichtslinger met lampionnetjes kan niet ontbreken op een warme zomeravond! Je kunt verschillende tuindecoratie natuurlijk ook toepassen op je balkon.

Ga op zoek naar verschillende tuindecoratie en combineer. Wees ook zeker niet bang om zelf creatief aan de slag te gaan. Zo ontstaan vaak de mooiste dingen die ook nog eens uniek zijn!

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *