Géén korte broek | Een strandbroek is dé oplossing

Otto Strandbroek Geen Korte Broek
In een korte broek zul je mij niet snel zien. Gedurende de zomer wordt ik dan ook erg blij van een strandbroek. Een comfortabele lange broek die niet te warm is voor in de zomer.

Géén korte broek

Ik heb nogal stevige benen die ook nog eens erg wit en oneffen zijn. Naast dat ik mijn benen niet erg mooi vind onder een korte broek, vind ik deze vaak ook niet lekker zitten. In de zomer is een spijkerbroek niet altijd even fijn. Zeker wanneer het écht warm wordt laat ik die spijkerbroek ook liever uit. In dat geval word ik erg blij van een strandbroek

Een strandbroek is dé oplossing

Een strandbroek vind ik in de zomer echt top! Een korte broek vind ik echt niks, dus word ik van een lange broek die ook prima te dragen is in de zomer heel blij. De comfy broeken zijn gemaakt van zeer luchtige materialen en daardoor speciaal geschikt voor de zomer. Ik hoef dan ook geen korte broek aan, maar kan gewoon een fijne strandbroek dragen.

Otto Strandbroek Geen Korte Broek

Trendy zwart-wit gestreepte broek

Misschien klinkt een strandbroek een beetje suf. Comfortabel en luchtige materialen zijn nou niet echt termen waarbij je denkt aan een leuk item. Maar, er zijn wel degelijk een hoop leuke strandbroeken!

Eerder schreef ik al dat ik een aantal kledingitems bij OTTO heb besteld. De zomerse outfit die ik toen liet zien was niet alles, ik bestelde namelijk ook nog een toffe zwart-wit gestreepte broek.

Op de foto heb ik deze broek gecombineerd met een oversized ‘Influencer’-shirt van Zeeman, welke een tijd geleden te koop was. Om de sportieve look af te maken draag ik mijn zwarte Converse All Stars. De strandbroek is ideaal voor zomer en strand, maar kun je ’s avonds ook meer aankleden. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een bikersjack, zoals ik dat deed!

Ik ben erg blij met deze broek en heb er door de aanhoudende, voor Nederland, wat hoge temperaturen al veel plezier aan beleefd. Ook tijdens mijn vakantie naar Egypte moest ‘ie natuurlijk mee! De gestreepte print zorgt voor een sportieve en moderne look. Heel erg tof! De strandbroek is erg dun en luchtig, het is hierdoor wel belangrijk dat je een beetje oplet welk ondergoed je eronder draagt! Ik kan je trouwens vertellen dat deze broek héél comfortabel is. Ik heb hem ook verkozen tot mijn vliegoutfit, haha.

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *