Een vrolijke & bloemige outfit voor in de zomer

Outfit Otto Only
Het weer wordt steeds warmer! Het werd dan ook tijd voor een zomers outfitje in mijn garderobe. Ik ging voor twee toffe items met bloemenprint die ik vond bij OTTO.

Vrolijk gebloemde outfit

Een bloemige outfit, dat kun je wel zeggen. De items die ik draag zijn van een donkerblauwe stof met een vrolijk bloemige print. Ik vind deze print erg mooi, stiekem zelfs een beetje chique!

De items die ik draag zijn allebei van Only. Een leuk merk met modieuze en hippe kleding voor de jonge vrouw. De items zijn van een heel dunne stof die erg fijn zit. Hierdoor is ook de lange broek ontzettend geschikt om te dragen tijdens het warmere weer. Door de dunne stof is het wel belangrijk om een beetje op te letten wat voor ondergoed je draagt onder deze zomerse outfit. De top heeft hele mooie uitlopende mouwen. Dit vind ik echt héél tof!

Outfit Otto Only

2 items, 3 outfits

De outfit is misschien wat heftig voor je. Dit komt omdat ik zowel een top als broek met dezelfde print draag. Met deze twee items creëer je gemakkelijk 3 verschillende outfits. Zo kun je de top prima op een jeans dragen. Dit vind ik erg leuk, de mouwen zijn ook heel erg mooi. Op de broek kun je een basic shirt dragen, eventueel met een spijkerjasje eroverheen. Een perfecte chill outfit voor op vakantie! Wanneer je de items op elkaar draagt, kun je het eigenlijk zien als een two piece! Ik droeg hieronder mijn rode All Stars, vanwege het rode bloemetje in de print. Maar stiekem denk ik dat een stevige sleehak veel mooier zal staan!

Outfit Otto Only

Bestellen bij OTTO

Ik bestelde deze items online bij OTTO. Hier vind je heel veel verschillende producten van mooie merken, waaronder damesmode. Je bestelt er gemakkelijk online en ook retourneren gaat prima. Wanneer items uit je bestelling verschillende levertijden hebben stuurt OTTO deze los van elkaar op.  Zo hoef jij niet langer dan nodig te wachten op je items.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *