De leukste slippers voor de zomer van 2022!

Slippers 2022

De zomer betekent voor schoenen dat tenen gezien mogen worden! Verzorg je ze wel voordat je je voeten in een paar slippers steekt? Ik bespreek de leukste soorten slippers met je én geef je een stappenplan voor verzorgde voeten waarmee je de zomer van 2022 tegemoet loopt!

De leukste slippers voor zomer 2022

Denk je bij slippers nog steeds aan teenslippers in fletse kleuren? Dat is echt niet meer wat de slippers van nu zijn. Er zijn veel verschillende slippers. Verschillende merken, kleuren en soorten. Ook voor jou is er een comfortabel en hip paar slippers waarop je de zomer tegemoet loopt!

Teenslippers voor het strand

Dat er meer keuze is dan alleen uit teenslippers betekent niet dat dit type slippers moet worden verbannen. Teenslippertjes blijven namelijk ideaal voor een dag naar het strand. Misschien wel de populairste teenslippers zijn van het merk Havaianas. Deze staan bekend om hun kwaliteit!

Slippers 2022

Slippers met studs

Stoere slippers zijn slippers met gespen en studs. Deze vaak leren slippers zijn gedecoreerd met verschillende steentjes, bijvoorbeeld in zilver of goud. Bekende slippers met gespen zijn Birkenstock slippers. Deze zijn enorm stevig én comfortabel. Hier kun je dan ook je hele vakantie op lopen! Ook Dr. Martens slippers zijn stoer en trendy!

Zwembad badslippers

Een dagje aan het zwembad liggen? Heerlijk! Slippers zijn perfect omdat je ze makkelijk aan- en uittrekt als je gaat zwemmen. Badslippers zijn het meest geschikt voor gebruik rondom het zwembad. Ook als je je na het zwemmen afspoelt onder een zwembaddouche is het fijn om badslippers te dragen. Iedereen loopt daar immers met zijn of haar blote voeten…

Nette slippers

Wil je op vakantie een meer geklede outfit voor het diner? Ook dan zijn slippers jouw go-to! Denk bijvoorbeeld aan een subtiele slipper van Bibi Lou of gouden slippers met vlechtwerk. Er zijn veel mooie en nette slippers die je perfect combineert met een zomerse rok voor een zwoele zomeravond!

Slippers dragen? Verzorg je voeten!

Het dragen van slippers in de zomer kan erg fijn zijn. Je doet ze makkelijk aan en uit, ze zijn licht aan je voeten en heerlijk luchtig. Zo krijg je geen last van zweterige voetjes! Wel zal het erg gewaardeerd worden als je je voeten verzorgt voordat je slippers aantrekt, zodat ze er netjes en fris uitzien. Hierbij een stappenplan:

Stap 1: Verwijder eventuele restanten nagellak

Stap 2: Neem een voetenbadje om je voeten te wassen

Stap 3: Verwijder eelt en scrub je voeten

Stap 4: Nagels knippen & netjes vijlen

Stap 5: Lak je nagels in een mooie zomerse kleur!

Stap 6: Verzorg je voeten met een hydraterende voetencrème

Na het volgen van dit stappenplan zijn je voeten klaar om in zomerse slippers of sandalen te stappen en mogen ze gezien worden! Met een enkelbandje maak je jouw look helemaal af!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *