Nieuwe lampen voor in de kleurrijke woonkamer

Kleurrijke woonkamer

Inmiddels woon ik alweer 2 maanden in het nieuwe huis. De woonkamer werd steeds gezelliger, maar wat echt nog ontbrak was een mooie vloerlamp. Ik houd wel van lampen die een beetje speels en uitgesproken zijn. Tijdens mijn zoektocht ben ik de perfecte lamp voor in de woonkamer tegengekomen, die perfect kleurt met de rest van het interieur! En ik vond ook een gave dierenlamp: de ijsbeer lamp!

Een kleurrijke woonkamer

De woonkamer in onze nieuwbouwwoning heeft een kleurrijk interieur. Er zijn verschillende groentinten te vinden op de muren, de bank heeft een oranje kopertint en er staat een prachtige geel-gouden fauteuil. Veel kleur dus, maar wel tinten die zich mooi samen laten combineren.

Het kleurrijke interieur vraagt dan ook om lampen die niet verdwijnen in de inrichting, maar juist mooi tot hun recht komen in de woonkamer.

Ijsbeer lamp Kare design

Dierenlamp: IJsbeer lamp van KARE Design

Dierenlampen zijn misschien wel mijn favoriet. Inmiddels heb ik een hele dierentuin in huis! Van apen tot giraffes en zelfs een pinguïn. Een dier wat nog niet terug te vinden was in mijn huis is een ijsbeer. Tot nu! Kare Design is een van mijn favoriete interieur merken en in de collectie van Lampen24.nl vond ik de gave Polar Bear tafellamp!

De ijsbeer lamp is een goudkleurige tafellamp. Hij is vrij groot en kan dus ook prima neergezet worden als vloerlamp. De ijsbeer draagt het peertje in zijn mond.

Ik ben enorm fan van gouden dierenlampen. Deze ijsbeer lamp is echt een mooie aandachtstrekker voor in je woonkamer!

Lampen24.nl

Vloerlamp met bollen

De Avalyn vloerlamp van het merk Lindby is perfect voor onze woonkamer! Ik vind lampen met bollen enorm leuk en deze vloerlamp heeft deze in verschillende kleuren. Één van de glasbollen is amberkleurig, twee zijn er rookgrijs en twee zijn er blauwgroen. Deze mooie gekleurde glasbollen matchen perfect met de kleuren van onze woonkamer!

Wat ik extra leuk vind aan deze lamp is de kleine buiging in de basis wat zorgt voor een speels effect. Ook hebben de bollen verschillende maten!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *