Hippe sierkussens ‘Hulda’ van Dutch Decor

Sierkussens Dutch Decor het huis uit
Ik vind kussentjes ontzettend leuk. Dan bedoel ik natuurlijk sierkussens in verschillende maten, vormen en vooral héél veel verschillende kleuren en prints. Ik vond twee hele leuke varianten van sierkussen ‘Hulda’ met een hippe print. Zo leuk!

Hippe sierkussens ‘Hulda’

Zijn ze niet ontzettend leuk? Toen ik sierkussens ‘Hulda’ tegenkwam vond ik ze meteen erg leuk. De prints en kleuren van de kussens zijn erg hip. Deze kussens doen mij stiekem een heel klein beetje denken aan Anki’s stijl van Zilverblauw. Misschien ligt dat aan mij? Een toffe grafische print met peachy kleurenpalet en een achterzijde met een toffe tint roze. Ik wilde deze kussens dan ook heel graag hebben! Ze passen immers erg leuk bij mijn kamer.

‘Hulda’ kwam ik tegen op Sierkussen.nl. Er zijn twee verschillende varianten, namelijk een kussen in het formaat 45 x 45 cm en een van 30 x 50 cm. ‘Hulda’ is een kussenhoes van Dutch Decor in thema ‘A Taste of Honey’. Een thema met hele toffe kleurtjes. De hoezen zijn gemaakt van katoen en hebben een ritssluiting. Je kunt enkel een kussenhoes bestellen óf een kussenhoes met vulling. Door de verschillende formaten en prints staan de kussens erg gezellig bij elkaar.

Sierkussens Dutch Decor het huis uit

Over Sierkussen

Sinds 2010 vindt je op Sierkussen.nl het grootste online assortiment sierkussens en kussenhoezen. Zij leveren alle producten uit voorraad, waardoor je je bestelling snel in huis hebt. Verzending naar Nederlandse en Belgische adressen is óók nog eens helemaal gratis!

Je vindt hier heel veel leuke kussens in verschillende maten, kleuren, stoffen, texturen en prints. Er is voor iedere stijl iets moois te vinden. Zo vond ik er mijn geliefde ‘Hulda’ kussentjes en zag ik nog veel meer hippe hoezen. Naast sierkussens vind je hier ook nog een aantal andere textielproducten zoals plaids en badlinnen.

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *