Budget Babe #8

aanbiedingen week budget babe budgettip korting 1+1 gratis
Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te vermelden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk mee naar mijn tips voor deze week! ( 1+1 gratis op alle make-up, budgetproof inflatables)

Industrieel nachtkastje

Bij Action koop je vanaf woensdag een ontzettend stoer industrieel nachtkastje voor maar €14,95. De afmetingen van dit nachtkastje zijn 40 x 30 x 55 cm. Ik vind hem echt heel leuk!

1+1 gratis op alle make-up!

Yes, het is weer zover! Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei is het tijd om weer jouw favoriete make-up in te slaan. Bij Kruidvat geldt dan 1+1 gratis op alle make-up. Joehoe! (helaas met uitsluiting van Essence en Catrice).

Hippe inflatables

Deze week ook in de weekactie: inflatables! De meest hippe attributen voor in het zwembad. Gewoon bij Action uiteraard! Een zwemband van een flamingo, zeemeermin of unicorn voor maar €2,99. De diameter van de zwemband verschilt per variant en ligt tussen de 95-106 cm. Liever een grappig luchtbed? Koop dan een cocktail, sorbet of biertje voor €4,94? Met zijn 184 cm kan je hier heerlijk mee dobberen op het water!

1+1 gratis op alles van Therme

Ervaar wellness thuis in je eigen badkamer met de producten van Therme. Deze week krijg je bij Kruidvat het tweede product namelijk gratis!

1+1 gratis op alle douche foam

Ben jij net zoals ik een grootverbruiker van douche foam? Dan is het deze week tijd om naar Kruidvat óf Trekpleister te rennen! Deze week scoor je douche foam extra voordelig. Tip: Douche foam doet het ook altijd goed als cadeautje / kleinigheidje. Bedenk of deze binnenkort van pas komen en neem wat extra mee.

Vogue / Vogue girl douchegel of deodorant

Dit is een leuke cadeautip voor de wat jongere tienermeisjes. Menig tienermeisje kan dit cadeautje namelijk zeker wel waarderen! Bij Kruidvat koop je 2 producten (douchegel of deodorant) voor maar €2!

25% korting op droogshampoo van Batiste

Héél veel korting is ’t niet. Maar he, als jouw droogshampoo bijna op is dan is deze korting natuurlijk wel meegenomen. De droogshampoo van Batiste vind ik zelf erg fijn. Voor 25% korting ga je naar Trekpleister.

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *