Nieuwe kringloopvondsten | roze tafellamp, taartbordjes en meer!

kringloopvondsten

Nieuwe kringloopvondsten! Ja, ik was al een tijd niet geweest maar uiteindelijk heb ik besloten om toch weer een bezoek te brengen aan een kringloopwinkel. Ik had kringloopgeluk! Ik laat je dan ook graag zien wat ik gevonden heb.

Ik had weer kringloopgeluk

Ja, ik had weer kringloopgeluk. Ik heb namelijk weer leuke nieuwe kringloopvondsten waar ik je meer over ga vertellen. Mocht je nou denken: Ik vind nooit iets leuks bij de kringloop. Lees dan: 5 x handige tips voor shoppen bij de kringloopwinkel.

Roze tafellamp

WAUW! Wat een vondst! Als je mij kent of al langer volgt dan weet je dat dit vintage lampje met old school bloemenprint precies matcht met mijn interieurstijl. Mijn interieur bestaat namelijk grotendeels uit roze met goud.

Ik ben dan ook ook ontzettend blij met deze kringloopvondst, wat een geluk om iets te vinden wat zo perfect bij mij past! Voor dit lampje betaalde ik €4,50. Ik wil er wel nog een leuk lampenkapje voor zoeken!

kringloopvondsten

Set van 4 taartbordjes

Die old school bloemen zie je wel vaker terug op items in de kringloop, met name op servies. Velen vinden het afgrijselijk maar ik houd ervan! Wel vaker zie ik een taartbordje met mooie bloemen, maar aan een enkel bord heb ik niet zoveel. Dit keer vond ik een set van vier dezelfde taartbordjes met een roestoranje bloemenprint. Ontzettend mooi!

De borden zijn in prima staat (geen breukjes of chips) en ik betaalde €0,50 per stuk. Een prima prijs vind ik!

kringloopvondsten

Hoofd

Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen. Mijn familie noemde ‘m eng, maar ik vind dit beeldje leuk! Wat ik er mee ga doen weet ik nog niet. Het beeldje is vrij zwaar en kostte €1,50. Misschien ga ik hem nog een andere kleur geven.

Kringloopvondsten

Borrelglaasjes van rookglas

Deze glaasjes van gekleurd glas kon ik niet laten staan. Ik zal ze waarschijnlijk niet gaan gebruiken, maar ik vind ze erg leuk en mooi! Ik heb natuurlijk een bar cart en ik denk dat deze borrelglaasjes daar heel mooi op zullen staan ter decoratie. De prijs? Ze hebben mij maar €0,25 per stuk gekost. Ik nam ze dus mee!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *