Mijn custom neon lamp laten maken met eigen tekst

custom neon lamp laten maken

Als liefhebber van unieke elementen in mijn interieur was ik een tijd geleden op zoek naar iets nieuws en speciaals. Toen ik de perfecte tekst had gevonden, heb ik een prachtige roze custom neon lamp laten maken. En toen hij binnen kwam? Dat was liefde op het eerste gezicht!

Roze neon lamp als statement piece

Van de tekst ‘I can buy myself flowers’ heb ik een neon lamp laten maken. Deze tekst komt je misschien wel bekend voor, hij komt namelijk uit het liedje ‘Flowers’ van Miley Cyrus.

De neon lamp is een statement piece geworden dat direct de aandacht trekt. Met zijn opvallende roze kleur en krachtige boodschap voegt de lamp niet alleen een vleugje neon toe aan mijn ruimte, maar herinnert hij me er ook aan om mezelf te verwennen en te waarderen.

De grootte van de lamp (100 cm breed) zorgt ervoor dat hij een prominente plek inneemt aan de muur, waardoor hij een echt pronkstuk wordt in mijn interieur. Hij heeft nog geen definitieve plek gekregen, maar komt waarschijnlijk in mijn slaapkamer te hangen tegen een grote witte muur die ik daar nog heb.

neon lamp met eigen tekst

Custom neon lamp laten maken

De neon lamp heb ik helemaal zelf samengesteld. Ik koos de tekst en kon kiezen uit verschillende kleuren neon, wat bij mij natuurlijk roze werd. Ook heb ik het lettertype zelf uitgekozen en bedacht in welk formaat ik de lamp wil. Wist je dat je zelfs de kabel lengte kan kiezen? Zo weet je zeker dat deze lang genoeg is voor de afstand naar het stopcontact. Handig als je hem bijvoorbeeld boven de bank of kast wil hangen. De lamp heeft een dimmer waarmee je de neonverlichting op verschillende standen kan zetten. Dit kun je doen met een afstandsbediening die wordt meegeleverd.

De neon lamp is makkelijk te bevestigen. Hij werd namelijk geleverd met een bevestigingskit, waarmee ik de neon lamp op kan hangen aan de muur.

custom neon lamp met eigen tekst

Inspiratie voor neon lampen in jouw interieur

Ben je geïnspireerd geraakt door mijn roze neon lamp en ben je op zoek naar een uniek exemplaar voor jouw huis? Hier zijn twee ideeën voor neonverlichting in huis of op kantoor:

  1. Bedrijfslogo in neon laten maken: Als ondernemer kun je overwegen om je bedrijfslogo in neon te laten maken als eyecatcher voor in je kantoor of winkel. Het is een geweldige manier om je merkidentiteit te versterken en tegelijkertijd een trendy en moderne uitstraling te creëren.
  2. Een tekst neon lamp als naam of quote in je favoriete kleur: Personaliseer je ruimte met een op maat gemaakte tekst-neon lamp. Kies jouw favoriete kleur en geef je interieur een unieke uitstraling: Neonverlichting op maat maken
    Kies voor een citaat, je favoriete songtekst (zoals ik heb gedaan) of zelfs de initialen van je gezin. Op deze manier kun je een uniek en betekenisvol stuk creëren dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en laat je interieur stralen met een prachtige neon lamp!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *