Een kijkje in mijn slaapkamer

mijn slaapkamer

Op mijn slaapkamer ben ik erg trots. Het is een heerlijke kamer geworden, waar ik elke dag nog met evenveel plezier en bewondering binnenloop. Want wat is hij goed gelukt! Kijk je mee?

Slaapkamer fotobehang

Toen ik de sleutels van mijn woning kreeg, wist ik meteen dat ik met dat lege canvas iets bijzonders wilde doen. Iets anders dan bij mijn vorige slaapkamer. Daarom ging ik op zoek naar een mooi fotobehang voor in de slaapkamer. Ik vond het retespannend, maar WAUW: het is zo mooi geworden!

Het behang is de eyecatcher van de slaapkamer en doet lijken alsof je een museum binnenloopt. De rest heb ik dan ook rustig gehouden.

mijn slaapkamer

Luxe beddengoed

Ik had een roze velvet Estate dekbedovertrek uit de collectie van Rivièra Maison. Echt een prachtig dekbedovertrek dat luxe oogt en helemaal bij mijn stijl past. Laat het nu net zo zijn dat deze kleur ook in het behang op mijn muur terugkomt! Dat matcht gelukkig dus goed.

Toen ik op zoek ging naar een extra dekbedovertrek dat past bij mijn behang, kwam ik dezelfde tegen maar dan in de kleur ‘Dark Sand’. Een mooie goud-zandkleurige overtrek die qua kleur ook prachtig staat bij het behang. Die heb ik dus meteen besteld.

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik gek ben op sierkussens. Deze mogen dus niet ontbreken op het bed. Ik ben helemaal verliefd geworden op de gouden sierkussens uit de Beddinghouse X Van Gogh Museum kussen. Ze passen helemaal bij het museumplaatje!

Mijn slaapkamer

Slaapkamer decoratie + indeling

Als nachtkastje heb ik de prachtige Crane bijzettafel van het merk Dutchbone, met daarop een vintage lamp in Art Deco-stijl. In de hoek bij het voeteneinde van mijn bed staat nog een grote vloerlamp met marmeren voet.

In mijn slaapkamer staat daarnaast nog een mooie lichtroze fauteuil. Iedereen heeft wel een stoel of krukje in de slaapkamer waar kleding overheen wordt gehangen, toch? Dat is deze fauteuil voor mij. En ook heb ik natuurlijk nog een kast in de slaapkamer staan voor mijn kleding, tassen en accessoires. Maar die is wat minder fotogeniek. 😉

mijn slaapkamer

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *