Woontrend | Dierenlampen in het interieur

Giraffe vloerlamp dierenlampen

Als je mij vraagt een van mijn favoriete interieurtrends van nu te noemen, dan benoem ik dierenlampen. Ik ben al een tijd fan van goudkleurige dieren woonaccessoires en deze trend toegepast in verlichting is fantastisch! Kijk je mee naar mijn favoriete dierenlampen?

Trend: dierenlampen

Je ziet ze steeds vaker en in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot. Ik ben een groot fan van dierenlampen. Met deze trendy lampen haal je opvallende, stylish eyecatchers in huis.

Waar mijn liefde voor deze dierenlampen begon met een witte apenlamp van Seletti, heb ik inmiddels meer toffe dierenlampen in mijn interieur. In goudkleur!

Light & Living giraffe lamp

Giraffe tafellamp goud

Mijn eerste gouden dierenlamp was een giraffe tafellamp. Goudkleurig met een fluwelen roze lampenkap. Die moest ik natuurlijk hebben! Eerder was deze lamp al te zien op het Instagram account van A lot like LOT. en jullie bleken net zo verliefd te zijn op deze lamp als dat ik ben!

De giraffe tafellamp is 61 cm hoog. Er is ook een iets grotere zwart/groene uitvoering die minstens net zo gaaf is, als die beter bij je interieurstijl aansluit!

Zelf heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Waar deze tafellamp eerst een plek had bij mijn roze bank, gebruik ik hem nu als nachtlampje. Het blijft leuk om deze eyecatcher elke keer een mooie nieuwe plek te geven!

Dierenlampen Pinguïn lamp

Dierenlampen: Pinguïn

Ah, deze is zó leuk! Toen ik de gouden pinguïn lamp ergens voorbij zag komen – ik weet niet meer waar – wist ik dat ik hem moest hebben. Ik was opslag verliefd. Jij nu ook, toch? Je koopt ‘m voor €124,95 bij Bol.com.

Met zijn hoogte van 50 cm en bolle buik is het een flinke lamp. Hij is te plaatsen als tafellamp, maar ook als kleine vloerlamp kan hij tot zijn recht komen. Hij staat in ieder geval lekker stevig op zijn poten. Ik vind het echt een schatje en het is een prachtige toevoeging aan een (Scandinavisch of hotel chique) interieur!

Giraffe vloerlamp Giraffe lamp dierenlampen

Giraffe vloerlamp van 1 meter (!)

Tja, om de giraffe vloerlamp kun je niet heen. Hoe gaaf?! Deze goudkleurige dierenlamp is maar liefst – meer dan – 1 meter hoog! De grote broer van de giraffe tafellamp dus. Je kunt Giraffe lamp kopen voor ongeveer €500.

Als dit je stijl is en je hebt een mooie plek: koop ‘m! De vloerlamp heeft echt een prachtige gouden afwerking. Mooie details en hij staat stabiel. Een unieke dierenlamp eyecatcher! In mijn eigen interieur speelt de kleur roze een grote rol. Dit vind ik erg gaaf met de gouden lampen. Ik ben er van overtuigd dat deze lamp ook in bijvoorbeeld een modern of donker interieur helemaal tot zijn recht komt. LOVE IT!

Nog meer dierenlampen

Inmiddels heb ik een hele jungle in huis, maar er zijn nog zoveel meer leuke dierenlampen te vinden! Ik heb ze daarom voor jou op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet en haal je in huis?

1. Ijsbeer lamp goud

2. Lamp van kat goud

3. Zeehond dierenlamp voor in kinderkamer

4. Teckel tafellamp

5. Gouden konijn lamp

*affiliate link

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *