De verhuizing komt in zicht!

Verhuizing komt in zicht

Het komt steeds dichterbij: de verhuizing! Na lange tijd is de nieuwbouwwoning opgeleverd en zijn de sleutels in handen. Ik vertel je er graag meer over. Ik kijk er erg naar uit om het ‘lege canvas’ in te gaan kleuren met mijn passie voor interieur en dit met jullie te delen!

Verhuizing

Een woning laten bouwen

Na het verkopen van de vorige koopwoning begon de huizenjacht. Na een lange zoektocht, enkele biedingen en een koop die uiteindelijk niet doorging kwam er een nieuwe kans voorbij: een nog te bouwen nieuwbouwwoning. Eigenlijk perfect, want het viel binnen de zoeklocatie én omdat het huidige ontwerp niet was goedgekeurd was er ruimte voor inspraak bij het ontwerp van de woning. Omdat de toen huidige woning al was verkocht hebben wij het afgelopen jaar in een huurwoning gewoond.

Dit proces begon ongeveer 1,5 jaar geleden. Tijdens verschillende gesprekken met de architecten en bouwers werd er een droomhuis ontworpen. Waar een grote vlakte was staat nu een prachtig huis!

Verhuizing

De oplevering

Gek en ook zo gaaf hoe zo’n proces verloopt. Met een ontwerp en mankracht verandert een zandvlakte in een wijk. En zo staat er ook ineens ons nieuwe huis! Oke, niet helemaal ineens natuurlijk, want dit proces heeft ongeveer 1,5 jaar geduurd. Maar wat is het ontzettend mooi geworden!

Inmiddels is de oplevering geweest en zijn de sleutels in handen. Bij een nieuwbouwwoning betekent dit niet dat je meteen kan gaan verhuizen. De toiletten en badkamer zijn met de bouw gedaan en dus tegelijk opgeleverd, maar er moet nog veel gebeuren!

En nu?

Er moet dus nog veel gebeuren. Zo moeten de muren nog behandeld worden, moeten de vloeren worden gelegd en is er nog geen keuken. Nu is het dus taak aan de stukadoor en tegelzetter om aan de slag te gaan! Wanneer daarna de keuken wordt geplaatst is de woning dan eindelijk bewoonbaar! Dat de woning af is zal ik niet zeggen, want zoals je vast wel weet blijf je altijd bezig met je woning en interieur!

verhuizing

Binnenkort verhuizen

Na dit hele proces van vooral ook veel wachten is het dan bijna zover: de verhuizing. Naar verwachting zal de verhuizing midden april plaats gaan vinden. Ik kan echt niet meer wachten en kijk er enorm naar uit! Weten dat ik ga verhuizen gaat gepaard met enorm veel interieurkriebels. Het is een ruime en moderne woning met heel veel ramen en lichtinval. Ik heb zin om het ‘lege canvas’ in te gaan kleuren met mijn passie voor interieur en dit met jullie te gaan delen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *