Back To School 2018-2019 | Tijd om weer ‘Back To School’ te gaan

Back To School Blond Amsterdam Agenda
De vakantie zit er weer op! Het is, nu ook voor mij, tijd om weer ‘Back To School’ te gaan. Dit schooljaar start ik met het studentenhoofdstuk uit mijn leven. Wanneer je dit leest ben ik op introductie-overnachting en zet ik de eerste stappen in het studentenleven! Meer over het nieuwe schooljaar en wat dit voor mijn blog betekent lees je in dit artikel.

5 maanden vakantie

Afgelopen jaar haalde ik mijn diploma via het VAVO. Ik behaalde mijn diploma met Spaans Elementair wat geen eindexamen kent en daardoor heb ik ruim 5 maanden vakantie gehad. 5 maanden klinkt als héél erg lang, maar de tijd is voorbij gevlogen! Wanneer ik 6 weken vakantie heb dan ben ik deze richting het einde meestal wel enigszins zat. Nu ik 5 maanden vakantie heb gehad kan het mij niet lang genoeg duren. Ik had best nog wel even thuis willen blijven!

Tijd om weer ‘Back To School’ te gaan

Na het behalen van mijn HAVO-diploma, ruim 5 maanden géén school en studie en een vakantie naar Egypte is het dan toch echt tijd om weer ‘Back To School’ te gaan.

Ik zal starten met de HBO-opleiding Commerciële Economie in Den Bosch. Wanneer dit artikel gepubliceerd wordt ben ik op introductie en zet ik de eerste stappen in het studentenleven! De dagen erna begint het echte lesrooster en vanaf dan zal ik dagelijks met mijn leren rugtas en schoolagenda naar Den Bosch reizen.

Wat betekent dit voor de blog?

Ik ga weer naar school en kan (helaas) niet meer full-time bloggen. Jammer! De afgelopen maanden kwamen er wekelijks zo’n 5 nieuwe artikelen online. Het liefst had ik dit doorgezet, maar dat is natuurlijk niet haalbaar.

Zoals je misschien wel hebt gemerkt heb ik de afgelopen 2-3 weken een summer-break gehad. Na het tropische weer ben ik in een blogdip terecht gekomen en heb ik besloten om enkel wat achter de schermen te werken. Per september ben ik weer volledig terug met nieuwe content!

Omdat ik nog niet weten hoe het studeren gaat vallen kan ik nog niet veel zeggen over hoeveel content er online zal komen en wanneer dit zal zijn. Ik zal proberen mijn publicatieschema van vóór mijn vakantie na te leven, maar dat moeten we dus nog even gaan zien. In dat geval gaat het om een artikel op dinsdag en zaterdag, met af en toe extra content op donderdag.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *