Back To School 2018-2019 | Win één luxe schoolagenda naar keuze! (gesloten)

Schoolagenda 2018-2019 winnen

Ik geef maar liefst 5 x schoolagenda 2018-2019 weg van Blond Amsterdam, Pip Studio en Rice. Ook via de blog, middels dit artikel, geef ik er één weg!

Schoolagenda 2018-2019

Tegenwoordig gaat men steeds vaker voor de digitale agenda, maar gelukkig zijn er ook nog genoeg mensen die vasthouden aan een papieren agenda. Ik ook!

Papieren schoolagenda’s hebben toch meer charme vind ik zelf. Vooral een Blond Amsterdam agenda vind ik bijvoorbeeld heel erg leuk! En die van Pip Studio is ook elk jaar weer mooi. Rice heb ik nieuw ontdekt!

Win een schoolagenda 2018-2019!

Namens Schoolzz.nl mag ik maar liefst 5 schoolagenda’s 2018-2019 weggeven van de merken Blond Amsterdam, Pip Studio en Rice. Heb je er weer een om in te vullen nadat je creatief aan de slag bent geweest met een oude agenda!

Ik geef er 3 weg via Facebook, één via Instagram en nu ook één via dit artikel op de blog! Je mag via alle kanalen meedoen om je kansen te vergroten. Doen dus!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op één van de agenda’s via de blog is het belangrijk om te zorgen dat je voldoet aan de volgende voorwaarden. Prima te doen, toch?

 • Laat in een reactie op dit artikel weten welke agenda je wilt winnen (Blond Amsterdam Agenda, Pip Studio Agenda of Rice Agenda)
 • Wat gaat vanavond winnen tijdens de halve WK finale Frankrijk – België?

Meedoen kan t/m 10 juli 2018 19.59! De winnaar ontvangt zaterdag 14 juli een e-mail.

Er wordt geloot tussen de mensen met het goede antwoord!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

12 reacties

 1. Ik zou super graag de Rice agenda willen winnen! En jammer maar helaas denk ik dat Frankrijk er vanavond met de winst vandoor gaat.. <3

 2. Ik vind alle agenda’s erg leuk, maar als ik mag/moet kiezen ga ik voor die van Rice. Tsjaa…wie gaat er winnen…wist ik het maar haha…ik denk België!

 3. De Rice agenda zou de start van het nieuwe schooljaar, en dus ook het nieuwe logo- therapiejaar, net dat tikkeltje aangenamer maken 🙂

 4. De Rice agenda zou de start van het nieuwe schooljaar, en dus ook het nieuwe logo- therapiejaar, net dat tikkeltje aangenamer maken 🙂
  En voor de wedstrijd van vanavond : 2-1 voor België

 5. Wauw de pip studio agenda zou geweldig zijn aangezien ik vanaf sept weer naa school zal gaan!
  Dat word pittig met 2 kids, maar ik heb het er zeker voor over!
  De agenda zou enorm goed van pas komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *