Géén grote tas meezeulen in de zomer? | Een clutch is ideaal!

De Tassensite Clutch Tas van Burkely
Ik ben dol op tassen, maar in de zomer draag ik liever niet de hele dag een grote tas met mij mee. Toch zijn er altijd wel belangrijke dingen die je mee moet nemen. Sleutels, geld, mobiel. Een mooie clutch is dan ideaal!

In de zomer géén grote tas voor mij

In de zomer draag ik liever geen grote tas met mij mee. Warm, zwaar, sjouwen. Ik draag sowieso het liefst zo min mogelijk mee wanneer het warm is!

Omdat er toch altijd wel iets is wat toch belangrijk is om mee te nemen, is een klein tasje ideaal. Zo hoef ik geen grote tas mee te sjouwen maar heb ik wel mijn belangrijke spullen mee én bij elkaar.

De Tassensite Clutch Tas van Burkely

Clutch van Burkely

Deze clutch van Burkely is wat mij betreft ideaal voor de zomer, überhaupt voor elke gelegenheid waarbij je niet veel mee hoeft of wilt nemen. Perfect!

De clutch heeft een simpele en elegante uitstraling. Door de neutrale kleur van het leer is deze geschikt voor elke gelegenheid en past hij bij vrijwel elke outfit. Belangrijke spullen passen tevens prima in deze kleine tas van Burkely! Er is ruimte voor je telefoon, sleutels, geld en eventueel je paspoort. Aan de voorkant van de clutch vind je een vak met drukknoop, hier kun je bijvoorbeeld een pen of lipbalsem in kwijt! Aan de binnenkant vind je één groter vak en één kleinere afscheiding. Ook is er binnenin het tasje nog een ritsvak. Je kunt er dus genoeg in organiseren!

Heel handig aan deze clutch is ook dat je hem op verschillende manier kunt dragen. Je kunt hem in de hand dragen, maar er zit ook een lus bij voor aan je pols én een hengsel waarmee je hem over je schouder over crossbody kan dragen.

De Tassensite Clutch Tas van Burkely

De Tassensite

Deze fantastische clutch vond ik bij De Tassensite. Ik ben er erg blij mee!

De Tassensite is de webshop van Marijke. Zij runt deze helemaal alleen én met ontzettend veel plezier. In haar webshop vind je een divers assortiment aan (leren) dames- en herentassen. Bij het inkopen houd Marijke in haar achterhoofd dat iedereen anders is en verschillende eisen aan een tas stelt. Bij De Tassensite vind je dan ook divers assortiment aan tassen waarin je er voor elk persoon en gelegenheid wel één vindt!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *