MIJN NIEUWE (SCHOOL)TAS


Graag laat ik je mijn nieuwe tas zien. Als nieuwe schooltas heb ik gekozen voor een tas van Burkely, namelijk de Burkely Vintage River Worker schoudertas. Hij is perfect voor mij en in deze blog lees je waarom!

Ik was op zoek naar een schooltas voor mijn nieuwe avontuur op het VAVO. Het is misschien niet een keuze die je snel bij een meid van 17 verwacht [ of tegenwoordig wel? ] maar ik was op slag verliefd op de tassen van Burkely! Ik vind lederen tassen sowieso vaak erg mooi. De kwaliteit, uitstraling en hoe het leer gaat leven heeft mij altijd al aangesproken aan dit materiaal.

Laat ik je nu eerst maar eens wat meer handige informatie over de tas zelf geven. Deze ontzettend gave tas bevat een hoofdcompartiment geschikt voor A4 én een gewatteerd 15” laptopvak. Het is dus een mooie laptoptas die daarnaast ook erg geschikt is voor school. Wanneer ik géén laptop meesleep passen er 7 [ niet hele dikke ] boeken in het hoofdvak, meerdere kleine schriftjes en één grote planner in het laptopvak en daarnaast een kleinere agenda in het interne ritsvakje. Daarnaast heeft de tas voor- en achterop een ruim ritsvak waar ik kleine snacks, een lippenbalsem en een klein portemonneetje bewaar. De tas zelf weegt zonder inhoud 1,1 kg en komt met een afneembaere schouderriem. Zelf heb ik ervoor gekozen om deze riem te bevestigen, ik vind dit namelijk altijd wel fijn.

Waarom ik verliefd ben op deze tas? Ik vind het design ontzettend mooi en daarnaast ook functioneel. Hij bevat genoeg ruimte en heeft een fijne indeling. Ìnmiddels heb ik de tas 1,5 week in gebruik en hij bevalt ontzettend goed, deze mooie Burkely heeft alles wat ik nodig heb ik een tas voor school! De tas is stevig en en erg fijn in gebruik, ook met een zwaardere inhoud.

Mocht jij nu ook verliefd zijn geworden op deze tas dan kun je deze bestellen bij BagageOnline.nl. Deze  webshop is een officiële Burkely dealer en dus ontvang jij volledige garantie op je nieuwe liefde! Naast de tassen van Burkely heeft BagageOnline nog veel meer mooie [school]tassen in het assortiment, neem dus zeker een kijkje.

Gaat jouw voorkeur uit naar een rugzak of een schoudertas voor school?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *