LAYERED STEMPELS VAN ACTION + WINACTIE (gesloten)

Action heeft weer een nieuw product in het assortiment, namelijk layered stempels. Vanuit mijn stempelhobby was ik al bekend met deze stempeltechniek en ik kon dan ook niet wachten om met de varianten van Action aan de slag te gaan! In dit artikel lees je meer over deze techniek en wat ik van de stempels vind.

Action heeft 8 verschillende varianten in het assortiment maar met een beetje kennis van Action weet je dat dit later wellicht uitgebreid gaat worden. De designs zijn lekker divers en stuk voor stuk hip en modern. Mij spreekt dit erg aan alhoewel vintage bloemen mij ook erg leuk lijken.Door de diverse designs zal er voor iedereen wel een leuke stempelset bij zitten.  Zelf heb ik 4 varianten meegenomen, de cactus hadden ze helaas niet meer en het hartje, de veer en de vogel spraken mij niet zo aan.

In één set zit een vel met layered stempels en 3 bijpassende inkten. Hiervoor betaal je slechts €0,99! Helaas zit er geen acrylblok bij en deze heb je wel nodig om te kunnen stempelen. Een acrylblok is bedoeld om de stempels op te kleven wanneer je hier een afdruk van wilt maken.


Deze afdruk is gemaakt met de inkt die je bij de stempels krijgt. Ik vind de stempel erg leuk maar de afdruk is echt niet mooi. Het pigment van de inkt is slecht, zeker bij de lichtere kleuren. Ik raad je dan ook aan om andere inkten te gebruiken voor een mooier resultaat.


Maar hoe werkt deze stempeltechniek precies? Je hoort het al in de naam, layered stempels. Je stempelt dus in laagjes waardoor je de afdruk kan opbouwen met verschillende kleuren. Achter op de verpakking staat een gebruiksaanwijzing met daarop de verschillende stappen van de desbetreffende stempelset. Zoals je ziet begin je met de lichtste kleur en de minst gedetailleerde stempel. Met verschillende laagjes bouw je dit op naar een prachtige stempelafdruk!

Ik heb met de bloemen deze kaart gemaakt en ben erg tevreden over het resultaat. Wel heb ik andere inkten gebruikt omdat ik de bijbehorende inkten niet fijn en kwalitatief slecht vind. Echter is dat te verwachten voor deze prijs en met een prijs van €0,99 heb je natuurlijk nog steeds een koopje in je handen want de stempels zijn echt heel erg leuk en werken prima! Wanneer je de stempel een aantal keer achter elkaar hebt afgedrukt zul je zien dat de afdrukken steeds egaler zullen worden. Dat zie je vaker met siliconen stempels en het is ook zo verholpen. Raad ik je deze stempels aan? Zeker! Ze zijn té leuk.


Helaas kreeg ik op Facebook meerdere reacties dat de layered stempels op veel plekken al uitverkocht zijn. Ik heb dan ook besloten om iemand blij te maken met twee stempelsets, namelijk het fototoestel en de bloem. Natuurlijk hoop ik dat jullie dit leuk vinden!

Like & deel dit bericht om kans te maken! (gesloten)

Extra kans maken? Like de Facebookpagina van A lot like LOT. en / of laat in een reactie op dit artikel weten wat jij van deze stempels vind.

Meedoen kan t/m zondag 17 september 2017. Deze winactie is open binnen Nederland.

Ben jij bekend met deze stempeltechniek?

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

  1. Ook hier 3 sets ingekocht! De inkt is inderdaad slecht en heb geen idee waar ik leuke kleuren inkt kan kopen, wat gebruik jij hiervoor?

    Groetjes!

  2. Hier in Terneuzen waren ze juist zo heel lang verkrijgbaar. Inmiddels is er alweer een nieuwe serie die soms nu nog in de winkel liggen, ook hele leuke. Serie bestaat meestal uit 6 verschillende dit keer ook. Deze had ik allemaal en nu de andere ook weer. Ze hebben ook hele leuke andere stempels. Ja elke week minstens een keer kijken bij Action. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *