Shoplog | Mijn Søstrene Grene Kerst aankopen 2019

Søstrene Grene Kerst 2019

Ik loop graag eens in de zoveel tijd bij Søstrene Grene binnen. Al een aantal jaar ben ik een groot fan van de kerstcollecties, en dan met name de materialen om cadeautjes in te pakken. Ik kon het dan ook niet laten en liet het een en ander in mijn mandje vallen. Tijd voor de shoplog: Søstrene Grene Kerst!

Søstrene Grene

Over mijn liefde voor Søstrene Grene

Søstrene Grene hoort zeker in het rijtje van mijn favoriete winkels thuis. Hoewel sommige producten zeker aan de prijzige kant zijn, vind ik de creatieve materialen ontzettend leuk én meestal goed geprijsd.

Wist je dat het eerste artikel ooit op AlotlikeLOT.nl, op 23 december 2016, over Søstrene Grene ging? Ook toen ben ik gezwicht voor wat leuke materialen om cadeautjes mee in te pakken! Wél kocht in afgelopen week aanzienlijk meer dan in 2016.

Søstrene Grene Kerst 2019

Mijn aankopen

Ik kocht een flink aantal leuke producten! Een deel hiervan was afgeprijsd en zal van vorig jaar zijn geweest, dit zal ik daarom aangeven. Deze items zijn mogelijk niet overal verkrijgbaar.

Washi tape €0,98 – Ik kocht drie leuke washi tapejes voor €0,98 per stuk. Deze zijn erg leuk om te combineren met een simpel cadeaupapiertje. Ideeën deel ik later nog!

Cadeaudoosjes (tot €1) – Het liefst zou ik alles inpakken in de mooie cadeaudoosjes van Søstrene Grene. Superchique met een mooi lint en ook nog eens makkelijk! Wel telt het bedrag aan verpakkingsmaterialen snel op bij het gebruik van deze doosjes. De cadeaudoosjes die ik heb gekozen waren gelukkig afgeprijsd!

Raamstickers €1,39 – De raamstickers vond ik zo schattig dat ik ze niet kon laten liggen! Je betaalt €1,39 voor twee vellen. Ze zijn ook nog eens makkelijk aan te brengen!

Kaarten €0,42 – Wanneer ik bij Søstrene Grene ben koop ik ALTIJD kaarten. Ik vind de tekeningen en prints ontzettend leuk en voor €0,42 per stuk komen ze altijd van pas!

Stickers €0,98 – Als een groot liefhebber van stickers kon ik deze niet laten liggen. Voor het bedrag van €0,98 krijg je twee velletjes!

Cadeaulabels tot €0,78 – Bij het inpakken van kerstcadeautjes kunnen cadeaulabels niet ontbreken. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het is ook handig om te laten weten voor wie het cadeautje onder de boom is. De nieuwe cadeaulabels kosten €0,78 per setje van 8, maar ik vond ook een aantal oudere verpakkingen voor €0,39.

Søstrene Grene Kerst 2019

Søstrene Grene Kerst 2019

Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen! Er is zoveel leuks voor Kerst te vinden bij Søstrene Grene. Nog leuker is dat 21 november een tweede deel van de kerstcollectie in de winkel komt te liggen. Dan zijn er dus weer nieuwe producten om te ontdekken in je winkelmandje te leggen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *