Review | Kneipp badkristallen Cherry Blossom

Kneipp Badkristallen

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd met daarin de badkristallen van Kneipp in de geur ‘Cherry Blossom’. Ik heb nog nooit eerder gebruik gemaakt van deze badkristallen, dus ik ben erg benieuwd!

Kneipp badkristallen

De badkristallen van Kneipp bestaan uit zuivere zoutkristallen. Hieraan zijn etherische oliën toegevoegd, deze maken het product heerlijk geurend & verzorgend. Deze badkristallen zijn geschikt voor de normale en vettige huid.

Mocht je een hele gevoelige huid hebben dan zou ik aanraden om te kijken naar een ander product van Kneipp. De badkristallen zijn door het zout en de oliën minder geschikt voor de gevoelige huid.

Kneipp Badkristallen

‘Cherry Blossom’ Kneipp badkristallen

Nog nooit eerder deed ik Kneipp badkristallen in mijn bad. Waarom? Geen idee, deze producten hebben nooit echt mijn aandacht getrokken. Tot nu! Ik kreeg een leuk pakketje opgestuurd en stiekem kon ik niet wachten om ze toch eens uit te proberen, want van de Cherry Blossom geurlijn ben ik sowieso een groot fan. Hier heb ik ook een fijne douche foam van!

Je hebt slechts een klein scheutje badkristallen nodig voor een fijn bad. Ik vulde ongeveer een halve dop. De zoutkristallen lossen snel op en zorgen voor een heerlijk bad. De héle badkamer ruikt naar kersenbloesem én het bad kleurt mooi roze.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik verrast ben door deze Kneipp badkristallen en zeker nog eens een andere geur zal uitproberen. De Cherry Blossom badkristallen zijn erg ‘helder’ van geur, wat ik erg fijn vond aan dit warme bad. De badkristallen komen in een pot van 500 gram waar je €8,49 voor betaalt. Hier zul je zeker lang mee doen!

Kneipp Badkristallen

Meer van Kneipp

De producten van Kneipp hebben inmiddels al lange tijd mijn hart gestolen. Toen ik nog een klein kind was pakte ik weleens de fijne badolie van mijn mama, om deze vervolgens bijna leeg te kiepen in bad, OEPS. Ook nu ben ik nog een groot liefhebber van de fijne geurlijnen en ingrediënten.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *