Verzorgende handcrèmes van Kneipp

De laatste dagen is het weer ontzettend koud en ik merk dan ook dat ik momenteel meer last heb van winterkwaaltjes. Een droge huid, velletjes en scheurtjes in mijn lippen en pijnlijke droge handen. Gelukkig zijn er de fijne handcrèmes van Kneipp.

Kneipp Seconde hand- en nagelriemcrème met marulaolie en abrikozenmelk

Eind november heeft Kneipp een nieuwe crème toegevoegd aan het assortiment handcrèmes. De crème bevat marulaolie en abrikozenmelk wat zorgt voor heerlijk zachte handen. Deze handcrème heeft een 2-in-1 functie, naast het voeden van je handen verzorgt hij namelijk ook je nagelriemen! De crème trekt lekker snel in waardoor je handen niet blijven plakken of vettig aanvoelen. Dat vind ik persoonlijk echt een flink pluspunt aan de handcrèmes van Kneipp. Kneipp Seconde hand- en nagelriemcrème heeft een zacht fruitige geur die naar abrikozen ruikt en blijft subtiel maar lang aanwezig. Een tube bevat 75 ml en kost €6,49.

Handcrèmes van Kneipp

Andere handcrèmes van Kneipp

Spreekt de geur van abrikoos jou niet aan? Don’t worry! Kneipp heeft nog maar liefst 4 andere fijne crèmes in het assortiment. Zo is er ‘Amandelbloesem‘, ‘Aloë Vera’, ‘Citroenverbena & Avocadoboter’ en ‘Teunisbloem’.

Zelf heb ik naast de crème met marulaolie & abrikozenmelk ook de varianten ‘Amandelbloesem’ en ‘Citroenverbena & Avocadoboter’ in mijn bezit. Eerder hebben jullie op de blog al kunnen lezen dat ‘Amandelbloesem’ mijn favoriete geurlijn van Kneipp is en ook de handcrème stelt mij niet teleur. Het is een fijne verzorgende handcrème die echt ontzettend lekker ruikt en de geur blijft ook weer lekker lang aanwezig. ‘Citroenverbena & Avocadoboter’ is ook een fijne crème. Deze heeft net zoals ‘Marulaolie & Abrikozenmelk’ een 2-in-1 funtie en verzorgt naast je handen dus ook de nagelriemen. Deze geur kan ik ook ontzettend waarderen, al zal ik deze eerder grijpen als er toch sprake is van een klein zonnetje. Deze variant ruikt lekker fris.

Heb jij ook last van winterkwaaltjes? Welke handcrème spreekt jou het meest aan?

-review-

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. een nieuwe niet vet blijvende handcreme! wauwww dat moet ik dan toch echt eens gaan proberen.

    De meeste handcremes blijven nog tijden vet… waardoor je niks kunt doen

    Bedankt voor de tip

  2. Toevallig heb ik de laatste dagen erg droge handen en was wat reviews aan het zoeken voor fijne crème…. het gaat er een van kneipp worden als ik dit zo lees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *