Het Huis Uit | Als je van cactus hout + lasergesneden quote

Lasergesneden quote 'Do More Of What Makes You Happy'

Een tijd geleden zag ik op sociale media een lasergesneden quote voorbij komen. Meteen dacht ik: “Die wil ik ook!”. Hoe leuk staat zo’n quote straks in mijn appartement? En als je van cactus hout…

Lasergesneden quote

Ik ben een groot voorstander van leuke, inspirerende en gezellige quotes in huis. Op mijn kamer vind je dan ook verschillende hangers, kaarten en zelfs tegeltjes met een leuke quote. Toen ik deze lasergesneden quote zag wist ik meteen dat ik deze erg leuk zou vinden voor in mijn toekomstige appartement. Hoe tof zou ‘ie staan in bijvoorbeeld de slaapkamer of in het [blog]kantoortje?

Er is keuze uit drie verschillende quotes. Zo is er ‘Be Somebody’, ‘To be Creative’ en ‘Do More Of What Makes You Happy’, welke ik zelf heb gekozen. De quote’s zijn met een laser gesneden uit hout en bestaan uit één stuk. Door het snijproces heeft de rand een zwarte kleur gekregen wat zorgt voor een mooi contrast. De quote is in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar. S =  30 x 18 x 0,6 cm en L = 78 x 47 x 0,9 cm. Mocht je opzoek zijn naar andere afmetingen dan raad ik je aan om contact op te nemen met de mensen achter Creative Use Of Technology. Zij kunnen jou vast en zeker verder helpen!

Lasergesneden 'Als je van Cactus hout'

Als je van cactus hout

Dit vind ik ook zo’n leuk product! Onder de naam ‘Als je van bloemen hout‘ vind je de leukste bloemen/planten die met de laser gesneden zijn uit hout. ‘Ik laat zelfs een cactus nog doodgaan’. Mocht jij jezelf dit weleens horen zeggen, misschien is deze cactus van hout dan nog een optie? De cacti worden plat verpakt met een kaartje ‘Als je van cactus hout’ wat deze houten beauties een leuk én origineel cadeau maakt!

Heb jij ‘groene vingers’ of zijn houten varianten een beter idee?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

10 reacties

  1. Totaal geen groene vingers, zelfs een vetplant of cactus gaat bij mij geheid dood. Zo’n houten variant zou beter zijn maar kan nu niet zeggen dat ik ze echt mooi vind trouwens.

  2. Bijzonder! Mijn ouders hadden vroeger een hele verzameling cactussen. In allerlei soorten en maten. Nooit geweten dat die planten zo ontzettend duur zijn als je ze in een beetje leuk formaat wilt kopen trouwens. Nu met een klein kind in huis zou ik zeker liever voor de houten variant gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *