Neon LED lamp in het interieur + waarom jij deze moet hebben

Neon LED lamp budgettip Dresz
Tegenwoordig een grote trend: de Neon LED lamp. Een energiezuinige en duurzame variant op de originele neonlampen. Een felle kleur en de meest leuke figuren. Neon lampen zijn hip & trending en ik snap dat! Ik ben dan ook hélemaal verliefd op deze coole trend. Neon LED lampen geven een vrolijke en speelse touch aan je interieur.

Jij hebt een Neon LED lamp nodig!

Als het goed is (anders komt dat zo wel, écht!) heb je het inmiddels al door. Ook jij móet een Neon LED lamp hebben. Hallo! We zitten alweer bijna halverwege het jaar. In 2018 kan een Neon LED lamp echt niet meer ontbreken in je interieur!

Mocht je er nog geen hebben, dan is het dus tijd om op zoek te gaan naar een toffe variant voor in jouw ruimte. Ontwijk je deze trend liever? Oké, dat kan natuurlijk. Denk ik. Maar ik zal het nooit begrijpen, haha.

Neon LED lamp Dresz budgettip goedkoop

Maar wáárom dan?

De Neon LED lamp voegt echt iets toe aan je interieur. Een vrolijke en speelse touch, een sexy vibe! Een Neon LED lamp is gewoon ontzettend leuk. Jij wilt toch ook zo’n toffe eye catcher? Zelf vind ik deze bijvoorbeeld ontzettend tof staan aan de muur boven de bank. Ook bij de kaptafel of een mooie plek aan de muur in de slaapkamer vind ik deze lampen goed tot hen recht komen.

Neon LED lamp Dresz budgettip goedkoop

Wolkje, Hartje, Liefde

Dresz heeft drie ontzettend toffe Neon LED lampen op de markt gebracht, namelijk ‘Wolkje’, ‘Hartje’ en ‘Love’. Deze duurzame en energiezuinige variant op de originele neonlampen werkt op 3 x AA batterijen. Daarnaast zijn er haken bevestigd aan de lamp waardoor je deze eenvoudig op kunt hangen.

De wolk is blauw en ontzettend leuk voor een stoere jongenskamer! Het hartje is ook ontzettend tof. Mijn persoonlijke favoriet is ‘Love’. Ik vind de combinatie van het woord en de gekozen kleur, geel, erg tof. Hier ga ik zeker nog een mooi plekje voor vinden.

Extra leuk nieuws is dat de lampen van Dresz budgetproof varianten zijn van de Neon LED lamp. De adviesprijs voor deze lampen is namelijk maar €19,99. Dat is nog eens een fijne prijs voor een toffe eye catcher!

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *