Zelf magneten maken met DIY Magnet Sheets

DIY magnet sheets magneten Action
Kleuren is hipper dan ooit. Weliswaar worden er niet alleen meer kleurplaten gekleurd. Tegenwoordig gaan we ook steeds vaker aan de slag met kleuren op vernieuwde materialen of bijzondere ‘kleurplaten’, zoals velvet mandala’s. Ook in het creatieve artikel van vandaag gaan we kleuren: DIY magneten! We gaan namelijk aan de slag met de DIY Magnet sheets.

DIY magnet sheets magneten Action

DIY Magnet Sheets

Twee weken geleden liep ik door Action toen ik deze pakketjes tegenkwam, de ‘DIY Magnet Sheets’. Hartstikke leuk om mee aan de slag te gaan. Op maandagmiddag komen de buurmeisjes altijd knutselen en dit leek mij een geschikte DIY voor een middagje plezier.

Er zijn verschillende varianten met hippe prints. Zo zijn er afbeeldingen van flamingo’s, quote’s, ananassen en nog veel meer te vinden. Natuurlijk kan een setje met heuse unicorns niet ontbreken! Er zijn voor jong én oud leuke afbeeldingen verkrijgbaar. In elk setje zitten vellen met verschillende afbeeldingen. Natuurlijk heeft het een fijn prijsje zoals we van Action gewend zijn. Een setje kost namelijk maar €0,49! MEGA BUDGETPROOF dus!

DIY magneten kleuren Action Creatief

Aan de slag de DIY Magnet Sheets?

Nou, eigenlijk is het heel simpel. Eigenlijk zijn het gewoon vellen met kleine kleurplaatjes. Het enige wat anders is is dat de achterzijde van magneet is.

Je kleurt de magneetjes in. Dit kun je doen met potlood, stift, pen, waterverf en misschien wel glitterlijm. Laat jullie creativiteit de vrije loop gaan en kies voor materialen waar jullie mee aan de slag willen. Wanneer de ‘kleurplaatjes’ ingekleurd (en droog) zijn, is het tijd om deze rond de kniplijn uit te knippen.

Heb je de afbeelding uitgeknipt? ET VOILA! Je DIY magneten zijn klaar.

Wat vinden wij van de DIY Magnet Sheets?

Afgelopen maandagmiddag waren de buurmeisjes weer op bezoek. Het was ontzettend lekker weer en dus zijn wij heerlijk in de tuin bezig geweest met deze DIY magneten van Action.

We zijn (of course!) aan de slag gegaan met de unicorn DIY Magnet Sheets. Het maken van de magneten is leuk en geschikt voor jong én oud. Ik vond het ook erg gezellig om mee te doen. Het resultaat is ook erg tof. De magneetkracht is niet zo sterk, maar dat mag de pret niet drukken. Je eigen magneetjes! Hoe leuk is dat?

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *