Velvet mandala card set

Velvet Mandala kleurplaat kleuren voor volwassen budgettip action
Kleuren voor volwassenen is hip, velvet is mega en mandalas zijn leuk. Deze velvet mandala kleurplaten zijn een leuke bezigheid voor jong én oud.

Kleuren is terug

De creatieve bezigheid kleuren is terug van weggeweest. Er zijn nieuwe trends op het gebied van kleuren en er worden ontzettend veel leuke kleurboeken uitgebracht. Kleuren voor volwassen, mooie mandalas. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Velvet Mandala kleurplaat kleuren voor volwassen budgettip action

Mandala Card Set

Craft Sensations (verkrijgbaar bij Action) heeft ook iets leuks uitgebracht om in te spelen op de kleurtrends. Het is een kleurplaat, een mandala en bevat fluweel! In elk setje zitten 5 verschillende mandala designs met daarbij 5 enveloppen. Door de afwisseling van erg gedetailleerd en minder gedetailleerd, is dit setje leuk voor jong én oud. Gaan jullie samen kleuren?

Het fluweel geeft de kaarten een speciale touch en een mooi effect. En dat niet alleen, het zorgt er ook voor dat je niet buiten de lijntjes kleurt. Handig toch? Met kleurpotloden kan de mandala ook ingekleurd worden, maar omdat het wat gladder papier is zullen de kleuren minder intens zijn. Met gebruik van stiften worden de kleuren beter aangebracht. De kleurplaten zijn van stevige kwaliteit en daardoor inderdaad erg geschikt om als kaart te gebruiken. Je kunt de kunstwerkjes natuurlijk ook inlijsten, ook erg leuk!

Budget bezigheid

Zoals je leest kan zowel jong als oud plezier beleven aan dit pakketje. Kleuren voor volwassenen én kids. Ik heb nog beter nieuws voor je, dit is namelijk een echte budgetactiviteit. De producten van Craft Sensations zijn verkrijgbaar bij Action. Voor dit setje met 5 mandala kaarten en 5 enveloppen betaal je namelijk nog geen euro!

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Hoi, mijn ernstig zieke moeder beleeft er veel plezier van om de fluwelen Mandela kaarten te kleuren. Het is eigenlijk het enige wat of lukt. Maar ik kan ze nergens meer kopen. Kunnen jullie mij helpen ? Graag koop ik een stapel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *