Luxe geurkaarsen van WoodWick, voldoen ze aan mijn verwachtingen?

WoodWick Geurkaars De Geurboetiek Review
I love geurkaarsen! Ik ben al tijden benieuwd naar de geurkaarsen van WoodWick en inmiddels heb ik deze in mijn bezit. Voldoen deze kaarsen aan mijn verwachtingen?

Over Woodwick

WoodWick is een merk met geurkaarsen waar ik al tijden erg benieuwd naar ben. De kaarsen staan vooral bekend om hun houten lont, welke zorgt voor een knapperend vuur. WoodWick heeft een assortiment met grote variatie aan geuren en heeft dus voor ieder wat wils!

De kaarsen van WoodWick zijn erg luxe. Dit zie je ook terug in de vormgeving en uitstraling. De glazen hebben een mooi design en een mooie houten deksel. De houten lont draagt ook bij aan de chique uitstraling.

Wat mij als eerste opvalt bij de kaarsen? De geur. Vaak hebben geurkaarsen een sterk chemische geur welke hoofdpijn veroorzaakt. De geuren van WoodWick ruiken lekker, natuurlijk en zijn authentiek. Hiermee worden mijn verwachtingen oprecht overtroffen. Ik was namelijk nogal sceptisch over de geurkwaliteit.

WoodWick Geurkaars De Geurboetiek Review

Geurkaarsen van WoodWick

Er zijn geurkaarsen in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Zelf heb ik een mooie set samengesteld met een mini, medium en large kaars. Ik koos voor drie verschillende geuren die mij lekker leken voor de lente en de zomer, namelijk; ‘Magnolia’, ‘Clean Rain’ en ‘Coastal Sunset’.

Large Candle – ‘Magnolia’

Dit is de grootste en hoogste kaars. Large, maar wat is large? Nou, dat kan ik je wel zeggen. Écht large! De kaars heeft een diameter van 10 cm en is zo’n 18 cm hoog. Je kunt dan ook lekker lang genieten van deze kaars, hij heeft maar liefst 130 branduren!

De kaars ruikt echt naar Magnolia. Lekker fris en bloemig. Deze kaars is dan ook favoriet na het poetsen. Kamer schoon en fris? Dan brand ik graag nog even deze kaars voor een extra frisse beleving.

Mini Candle – ‘Clean Rain’

Een klein kaarsje, maar daardoor echt niet minder effectief. Ook de kleine kaars geeft goed geur af. Ook met zijn kleine formaat heeft deze kaars nog 20 branduren! De geur van deze kaars doet mij inderdaad denken aan regen, maar dan wel aan een fijne regenbui op een warme zomeravond. Een geur die moeilijk te omschrijven is. Maar echt, dit is een heerlijk kaarsje!

Medium Candle – ‘Coastal Sunset’

Na het lezen van de naam kun je het eigenlijk al raden, dit is een zomerse geurkaars. ‘Coastal Sunset’ is mijn persoonlijke favoriet van de drie, deze kaars heeft namelijk alles. Hij is zoet, fris en warm. De geur is romantisch en de kaars is ook nog eens roze! Wat wil je nog meer? Zelf heb ik deze kaars in medium formaat, wat betekent dat ik er 60 uur van kan genieten!

De naam ‘Coastal Sunset’ beschrijft deze kaars goed. Met deze geur waan je je naar een zwoele zomeravond met een romantische zonsondergang!

WoodWick Geurkaars De Geurboetiek Review

Waxmelts van Woodwick

Naast een heleboel mooie kaarsen heeft WoodWick ook wax melts in het assortiment. Zelf maak ik naast geurkaarsen ook regelmatig gebruik van een waxbrander. Uiteraard bestelde ik dan ook een aantal waxmelts. Op deze manier kan ik lekker vaak van geur wisselen en kiezen voor een geur die ik bij dat moment vind passen.

Ook kan ik op deze manier gemakkelijk kennismaken met alle geuren van WoodWick. Zo weet ik welke ik het lekkerst vind en waar ik de volgende keer graag een kaars van wil.

Ben jij nou ook benieuwd naar de producten van WoodWick? Shop een ruim assortiment kaarsen van WoodWick en andere luxe geurproducten. Ook voor vragen of een gespecialiseerd advies kun je terecht bij De Geurboetiek.

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar deze kaarsen. Ook ik heb vaak van geur kaarsen erge hoofdpijn en na een tijd ruiken ze dan ook niet lekker

  2. Heerlijke zijn ze… de kaarsen van WoodWick. En loot graag mee voor mijn FBloze mams.
    Ik krijg van haar mijn bruidsjurk
    Dit zou een mooi cadeautje voor haar zijn

    1. Hi Sandra, dat kan bij alle kaarsen gebeuren, daarom is het belangrijk dat je ze veilig brandt. Heb je de kaars misschien te lang laten branden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *